Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Έλληνας Βουλευτής μιλάει για κόμματα Τούρκων, Αλβανών και Σκοπιανών στην Ελλάδα(ε ρε τι θα γίνει στην Βουλή με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! 12/05/2012)

Έλληνας Βουλευτής μιλάει για κόμματα Τούρκων, Αλβανών και Σκοπιανών στην Ελλάδα(ε ρε τι θα γίνει στην Βουλή με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! 12/05/2012)
Παλιός και εκ νέου εκλεγείς Έλληνας βουλευτής, ούρλιαζε κυριολεκτικά προχθές το βράδυ σε ένα τηλεοπτικό πάνελ, υποστηρίζοντας πως αν καταργηθεί ο απαράδεκτος και αντιδημοκρατικός περιορισμός του 3%, ο οποίος άφησε το 1/5 του ελληνικού λαού (πλειοψηφία μεγαλύτερη από κάθε άλλο κόμμα) χωρίς εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο, τότε θα δημιουργηθεί κόμμα Τούρκων, Αλβανών και Σκοπιανών στην Ελλάδα. Μάταια οι άλλοι προσκεκλημένοι προσπαθούσαν να... τον συγκρατήσουν, υπενθυμίζοντάς του, ότι αφενός με αυτά που λέει ομολογεί επίσημα τουρκική κ.λπ. μειονότητες στην Ελλάδα, αφετέρου ότι κατά το Σύνταγμα, μόνο Έλληνες πολίτες μπορούν να ιδρύουν κόμματα και να συμμετέχουν σε εκλογές. Αυτός τίποτα. Συνέχιζε ασυγκίνητος να φωνάζει με οργίλο ύφος, υποστηρίζοντας τις απαράδεκτες απόψεις του. Για να το ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα.
1.    Τουρκική, Αλβανική, Σκοπιανή κ.λπ. μειονότητες στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μόνο μουσουλμάνοι ή άλλων θρησκευμάτων Έλληνες πολίτες. Σε περίπτωση που κάποιο κόμμα δηλώσει ότι είναι άλλης εθνικότητας ή δεν πιστεύει στην εθνική ακεραιότητα της χώρας κ.λπ., δεν γίνεται δεκτό από τον Άρειο Πάγο για να συμμετάσχει στις εκλογές. Επομένως, ας αφήσει το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα την ανήθικη προπαγάνδα περί δήθεν κινδύνου ανάδειξης μειονότητας.
2.    Αν υπήρχε μειονότητα που συγκέντρωνε ποσοστό πάνω από 3%, θα είχε ήδη κάνει την εμφάνισή της. Επομένως, με το να εξαπατάμε τον ελληνικό λαό με τον φόβο κάποιας φανταστικής μειονότητας, μόνο και μόνο για να μην μπουν άλλες ελεύθερες πολιτικές προσωπικότητες στη Βουλή, πέρα από τις ελεγχόμενες από το σύστημα, είναι επικίνδυνο, αντιδημοκρατικό και ανήθικο, οδηγώντας σε δυσφήμιση της χώρας, σε αποκλεισμούς και σε έλλειμμα δημοκρατίας(σχόλιο: αυτό υπάρχει ήδη).
3.    Ακόμα και αν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα, αφενός δεν μπορείς να κρύβεις το όποιο πρόβλημα κάτω από το χαλί, εμποδίζοντας να το δούμε όλοι, αφετέρου δεν μπορείς να θυσιάζεις τη δημοκρατία, η οποία δεν φοβάται τίποτα, πίσω από τέτοιες πρακτικές.
4.    Με τον τρόπο αυτό, επιτρέπεις στην κάθε Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία κ.λ.π., να κάνουν διεθνώς παιχνίδι για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα, να ξεσηκώνουν διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις εναντίον μας και να αφήνουν εσφαλμένα υπονοούμενα πως στην Ελλάδα υπάρχουν δήθεν τεράστιες μειονότητες που καταπιέζονται, αντί να φανεί στο φως η ανυπαρξία τους(σχόλιο: μας κατηγορούν, ακόμα είναι λίγοι γραφικοί, για τέτοια θέματα).
5.    Προβάλλεται επίσης το επιχείρημα ότι και άλλα κράτη(προφανώς κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, γιατί στην προεδρική δεν τίθεται θέμα) έχουν αυτόν τον περιορισμό, ώστε να μην μαζεύεται μέσα στη Βουλή η πλέμπα του πεζοδρομίου και για να μπορεί να υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση. Ελπίζουμε να βλέπετε όλοι που μας κατάντησε αυτό το πράγμα στην Ελλάδα και τούτο γιατί δεν μπορούσε μέχρι τώρα και δεν μπορεί ακόμα να μπει μέσα στη Βουλή κάποια ανεξάρτητη και αδέσμευτη αντισυστημική φωνή για να ξυπνήσει συνειδήσεις. Αυτό άραγε θέλουμε;;;
Για όλους τους πιο πάνω λόγους και με δεδομένο ότι η Δημοκρατία δεν φοβάται τον ίδιο το λαό της, θα πρέπει το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, το οποίο, για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να διασώζει τις καρέκλες του και να  νέμεται την κοινωνία, να πάψει την ανήθικη προπαγάνδα του και να άρει πάραυτα φασιστικούς, ανήθικους και αντιδημοκρατικούς αποκλεισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου