Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Ο Μιχαλολιάκος εκθειάζει το Γ’ Ράιχ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, 13/05/2012(δεν είναι νεοναζί αυτός; Πώς «άνθισε» η ναζιστική Γερμανία κύριος; Ανοίγοντας τάφους και κλέβοντας τα πάντα!)

Ο Μιχαλολιάκος εκθειάζει το Γ’ Ράιχ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, 13/05/2012(δεν είναι νεοναζί αυτός; Πώς «άνθισε» η ναζιστική Γερμανία κύριος; Ανοίγοντας τάφους και κλέβοντας τα πάντα!)
Ν. Μιχαλολιάκος στον ΤτΚ: Η χώρα του Hitler, γνώρισε σπουδαία οικονομική άνθιση
Με πολλά «απεταξάμην» για συμπεριφορές βουλευτών του που έχουν απασχολήσει αρνητικά την επικαιρότητα ο αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Νίκος Μιχαλολιάκος, διαχωρίζει με συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής τη θέση του προσπαθώντας να φιλοτεχνήσει το προφίλ αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος. Την ίδια στιγμή, για 1η φορά, παραδέχεται δημόσια, έπειτα από κόμπιασμα μερικών δευτερολέπτων, ότι έγραψε ο ίδιος το κείμενο που δημοσιεύτηκε σε έντυπο της Χρυσής Αυγής το 1987 και το οποίο αναφέρεται εγκωμιαστικά στο «μεγάλο άνδρα του 20ου αι., Αδόλφο Hitler». «Και έγκλημα να είχα κάνει, θα είχε παραγραφεί», λέει κουμπωμένος και συνεχίζει: «Ο Hitler επιτέθηκε στην Ελλάδα και καλώς τον πολεμήσαμε. Ωστόσο, λατρεύτηκε από το γερμανικό λαό και η Γερμανία επί των ημερών του γνώρισε οικονομική άνθηση». Όσο για το χαιρετισμό με προτεταμένο το δεξί χέρι ομολογεί ότι τον έμαθε στην οργάνωση του Κωνσταντίνου Πλεύρη (πατέρας πρ. βουλευτή ΛΑΟΣ Θανάση Πλεύρη) «4η Αυγούστου» και πως με τον ίδιο τρόπο χαιρετούσαν ως μέλη της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας(ΕΟΝ) ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος. «Σπουδαίους στρατιώτες» χαρακτηρίζει το δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο και τον αξιωματικό της χούντας Νίκο Ντερτιλή, με τους οποίους διατηρούσε στενές σχέσεις. «Η επανάσταση της 21ης Απριλίου έκανε τον κόσμο να περνάει καλύτερα», δήλωσε και υπενθύμισε ότι με την προτροπή του ίδιου του Παπαδόπουλου ανέλαβε(1984) την αρχηγία της νεολαίας της Εθνικής Πολιτικής Ένωσης (ΕΠΕΝ). Για την Ελλάδα του Μνημονίου λέει ότι θα παλέψει μέσα από τη Βουλή για την ανεργία, τη φτώχεια και τη λαθρομετανάστευση, ενώ για τους πολιτικούς αναφέρει ότι έχει «πολλά ράμματα για τη γούνα τους που δεν τα βγάζω στη φόρα γιατί, σε αντίθεση με αυτούς, δεν είμαι κατίνα».
Θα δεχτείτε αστυνομικούς για τη φύλαξη τη δική σας, των βουλευτών σας και του κόμματος; Βέβαια και θα δεχτώ τους αστυνομικούς και για την προσωπική μου ασφάλεια και για το κόμμα. Μέχρι τώρα είχα κάποιους φίλους και συναγωνιστές(οι νεαροί με τα κόκκινα καπέλα) που έκαναν αυτή τη δουλειά εθελοντικά. Όταν σου επιτίθενται με ρόπαλα και μολότοφ, είσαι υποχρεωμένος να αμυνθείς. Και μας λέγανε για αυτό τραμπούκους. Τώρα ας αναλάβει το κράτος.
Διαλύθηκε η ομάδα της Κρατικής Ασφάλειας που είχε αναλάβει την παρακολούθηση υποθέσεων μελών του κόμματος; Λειτουργούσε παράνομα και αντισυνταγματικά παρακολουθώντας τις νόμιμες δραστηριότητές μας. Μέσω της Δικαιοσύνης θα δούμε το κατά πόσο λειτουργούσε σε βάρος των ατομικών και πολιτικών μας δικαιωμάτων. Σίγουρα η ομάδα αυτή απέτυχε με τα βρόμικα παιχνίδια της να σταματήσει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν μας παρακολουθούσε απλά αλλά έκανε και άλλα πράγματα. Τώρα με τη διάλυσή της ίσως ανέλαβε ανώτερη υπηρεσία την παρακολούθησή μας.
Σας προσάπτουν ότι μέλη σας κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα. Ρωτήστε τον κ. Βενιζέλο για την υπόθεση Άκη Τσοχατζόπουλου να σας πει για αυτά. Εγώ δεν θεωρώ σοβαρές τις κατηγορίες. Αν, για παράδειγμα, κάποιος ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και κάνει φόνο, φταίει το κόμμα; Εδώ γίνεται κανιβαλισμός. Η υπόθεση, για παράδειγμα, του βουλευτή κ. Κασιδιάρη είναι αστεία. Θα παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας και θα δικαστεί. Θέλει να δικαστεί γιατί έχει το δίκιο με το μέρος του.
Οι υποψήφιοι ήταν πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος ή και συγγενείς σας; Έκανα σταυροδοσία σαν το ΚΚΕ. Όσοι ζητούσαν ψηφοδέλτια από τα γραφεία μας έπαιρναν ψηφοδέλτια με μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής. Σ’ αυτή τη σταυροδοσία δεν ήταν η γυναίκα μου.
Για τις εκλογές, την οικονομική κρίση και την αντιμετώπισή της ποιες είναι οι θέσεις σας; Υπάρχει νωπή εντολή του ελληνικού λαού κατά του Μνημονίου. Αν ήταν ειλικρινείς αυτοί που θέλουν να καταργηθεί το Μνημόνιο, εγώ θα τους έδινα τις 21 έδρες μας. Έχουν βρει, όμως, μαϊμού αντιμνημονιακούς που θα πάνε μαζί τους. Το Μνημόνιο είναι ταφόπλακα του ελληνικού λαού. Θα φέρει περισσότερη φτώχεια. Αρκούν 3 λέξεις για να είμαστε εναντίον του: εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Εμάς, όμως, δεν μας θέλουν στη συζήτηση και δεν έχουμε λάβει πρόσκληση από κανέναν. Αντιθέτως, ο κ. Σαμαράς είπε ότι συζητάμε με όλους εκτός από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, περιφρονώντας 440.000 Έλληνες που μας ψήφισαν. Ζητάμε στάση πληρωμών στους διεθνείς τοκογλύφους, λογιστικό έλεγχο του χρέους και μια διάδοχο κυβέρνηση για να καταγγείλει τις συμβάσεις που μας καταδυναστεύουν. Επίσης, επαναδιαπραγμάτευση των όρων σύμφωνα με τους οποίους η Ελλάδα βρίσκεται στην ΕΕ.
Κάποια από τα λάθη του πολιτικού συστήματος; Καταστράφηκε η εθνική μας παραγωγή. Είμαστε η 3η χώρα σε παραγωγή λαδιού και παρ’ όλ’ αυτά έρχονται οι Ιταλοί, αγοράζουν από εμάς πάμφθηνα το λάδι και το εξάγουν στην Αμερική και τη Ρωσία όπου το πουλάνε χρυσό. Παράλληλα, μας έχουν δεσμεύσει τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, τα οποία θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε, και σίγουρα θα έπρεπε να εξάγουμε πετρέλαιο. Είναι απαράδεκτο ότι από το πρώτο πακέτο στήριξης οι τράπεζες, που δεν είναι καν ελληνικές, πήραν 30 δις, την ώρα που κόβεται το επίδομα του ανέργου. Πότε επιτέλους θα γίνει και αυτός ο έλεγχος για τη σπατάλη του 2004! Οι εφημερίδες και τα κανάλια δεν λένε λέξη γιατί πήραν γερά διαφημιστικά πακέτα.
Οι νάρκες είναι λύση για το μεταναστευτικό; Έξω όλοι οι λαθρομετανάστες. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους ΕΕ και ΟΗΕ. Αν ήμασταν κυβέρνηση, πρώτα θα κλείναμε τα σύνορα. Το λέμε από το 1995. Να τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό και νάρκες. Θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά. Προτείνουμε, επιπλέον, να αναθερμανθεί ο θεσμός των εφέδρων.
Τι έχετε να πείτε για τα αποτελέσματα των εκλογών σε Δίστομο και Καλάβρυτα; Καταδικάζω τις εκτελέσεις Ελλήνων από δυνάμεις κατοχής. Αυτοί που σκότωσαν άμαχους είναι κοινοί εγκληματίες χωρίς ιδεολογία. Στα Καλάβρυτα έχουν εκτελεστεί συγγενείς της γυναίκας μου. Στη λάσπη που δεχτήκαμε απάντησε ο λαός των Καλαβρύτων, καθώς μας ψήφισαν 650 άνθρωποι. Είμαι Έλληνας εθνικιστής. Στα Καλάβρυτα θα ήμουν στην 1η γραμμή. Αυτός που δεν ήταν στην 1η γραμμή ήταν ο ΕΛΑΣ. Τα εγκλήματα εκεί έγιναν από Γερμανούς, όχι από ναζί. Δεν ήταν όλοι οι Γερμανοί ναζί.
Έχετε γράψατε ποιήματα για τον εωσφόρο; Είμαι χριστιανός ορθόδοξος και πιστεύω ότι απαραίτητο στοιχείο του έθνους είναι η ορθοδοξία. Αλλά 1η φορά στην πολιτική ζωή της χώρας ρωτάνε πολιτικό για τα θρησκευτικά του πιστεύω. Τα ποιήματα τα έγραψα πριν από 31 χρόνια και είναι αρχαιολατρικά. Ο Κωστής Παλαμάς είχε γράψει: «Ο Μέγας Παν δεν πέθανε, όχι ο Παν δεν πεθαίνει». Τι σημαίνει αυτό; Ότι ήταν σατανιστής;
Βουλευτές σας, όπως ο Γιώργος Γερμενής(γνωστός ως «Καιάδας») και ο Απόστολος Γκλέτσος(γνωστός ως «Τόλης 88») συμμετέχουν σε BlackMetal και νεοναζιστικά συγκροτήματα, αντίστοιχα. Ποια είναι η γνώμη σας; Ο Γερμενής είναι χριστιανός. Είναι όμως και πολύ καλός μουσικός. Έχει παίξει σε μεγάλες συναυλίες, όπως σε φεστιβάλ στη Μαλακάσα. Δεν υιοθετώ αυτή την κουλτούρα αλλά ποτέ δεν προσπάθησε και να τη μεταφέρει στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Του κάνατε όμως τόσο διαφήμιση που ήρθε δεύτερος στη Β’ Αθηνών από τους μεταλάδες που τον ψήφισαν. Ο Γκλέτσος είναι γεωπόνος με 2 παιδιά. Δεν ξέρω για τη σχέση του με τη μουσική.
Ο χαιρετισμός με προτεταμένο το δεξί χέρι τι εκφράζει; Τον έκανα δημόσια στο δημοτικό συμβούλιο στον Πέτρο Κωνσταντίνου, ο οποίος με φώναζε σαν υστερική γριά φασίστα. Μου αρέσει να προκαλώ. Δεν το θεωρώ ναζιστικό και δεν είναι επίσημος χαιρετισμός του κόμματος. Αυτός ήταν ο χαιρετισμός των εθνικιστών όλης της Ευρώπης στο Μεσοπόλεμο. Και ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος, ως μέλη της ΕΟΝ, έχουν χαιρετήσει έτσι. Απλά εσείς τα ΜΜΕ κανιβαλίζετε και παρουσιάζετε ό,τι θέλετε. Μια ψηφοφόρο μας που την παρουσίασε με συκοφαντικό τρόπο γνωστή εφημερίδα την απέλυσαν σήμερα από τη δουλειά της.
Έχετε γράψει εσείς το επίμαχο άρθρο του 1987 για τον Hitler; Πρόκειται για ιδεολογικό, πολιτικό και ιστορικό κείμενο που έγραψα πριν από 25 χρόνια. Και έγκλημα να είχα κάνει, θα είχε παραγραφεί. Ναι, το έγραψα εγώ. Ο κ. Καρατζαφέρης μοιράζει χαρτιά εναντίον μου. Αυτός που είχε βουλευτή τον Πλεύρη, του κόμματος της 4ης Αυγούστου, που εκεί έμαθα να χαιρετώ έτσι όπως είπατε πριν. Έχω βιβλία με αφιερώσεις γνωστών πολιτικών που λένε στον «εκλεκτό Έλληνα πατριώτη» αναφερόμενοι σε μένα. Αλλά δεν είμαι κατίνα για να τα δημοσιοποιήσω. Τον Hitler τον πολεμήσαμε γιατί μας επιτέθηκε. Και αυτά τα 67 χρόνια όμως που δεν υπήρχε Hitler, δυστυχήσαμε. Ο Hitler λατρεύτηκε από το γερμανικό λαό και η χώρα του γνώρισε σπουδαία οικονομική άνθηση.
Πώς φαντάζεστε το κόμμα σας στη Βουλή; Στη Βουλή θα είμαστε κύριοι έναντι κυρίων. Πιστεύω στην αντιπροσωπευτική Δημοκρατία. Στην πραγματική, ωστόσο, Δημοκρατία. Όταν τα κανάλια επιβάλλουν το ποιοι θα βγουν βουλευτές, είναι αυτό Δημοκρατία; Θα αγωνιστούμε στη Βουλή για τον Έλληνα άνεργο, για τον Έλληνα που ζει στον Άγιο Παντελεήμονα, για το σκάνδαλο της βουλευτικής ασυλίας και της κομματικής επιχορήγησης.
«Ήμουν παιδί του Κέντρου, μεγάλωσα στο Παγκράτι» Όταν καθίσαμε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης απέναντι από τον κ. Μιχαλολιάκο, στο τραπεζάκι στην πιλοτή της πολυκατοικίας του, στην Πεύκη, οι 2 αστυνομικοί που έχουν αναλάβει εδώ και λίγες μέρες τη φύλαξή του παρακολουθούσαν διακριτικά την κίνηση του δρόμου. Η συζήτηση άρχισε να κυλά και η σύζυγός του και βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κ. Ελένη Ζαρούλια, πάτησε το rec της βιντεοκάμεράς της. Ευγενική και μειλίχια παρακολούθησε σχεδόν ολόκληρη τη συνέντευξη. Μία δυσαρέσκεια μόνο φάνηκε για λίγα δευτερόλεπτα στο πρόσωπό της όταν οι ερωτήσεις έγιναν επίμονες γύρω από όλες αυτές τις κατηγορίες-ή λασπολογίες για τους ίδιους- που δέχεται ο σύζυγός της. Η κ. Ελένη τον βοηθά και στις μετακινήσεις του, καθώς ο ίδιος δεν οδηγά. «Εγώ ήμουν παιδί του Κέντρου. Στη Φιλολάου, στο Παγκράτι, μεγάλωσα. Εκεί είναι οι φίλοι μου. Ένας από αυτούς, φανατικός κομμουνιστής, με πήρε την Κυριακή να μου δώσει συγχαρητήρια. Εδώ, στην Πεύκη, αισθάνομαι απομονωμένος. Αλλά εδώ είχε σπίτι η γυναίκα μου», μας λέει σε μια στιγμή χαλάρωσης. Και συνεχίζει: «Οι δικοί μου άνθρωποι μου έλεγαν να ανοίξω φροντιστήριο και να διδάξω μαθηματικά μήπως και ξεφύγω από την πολιτική. Δεν ζω, πάντως, από αυτή. Τα έσοδά μου όλα αυτά τα χρόνια προέρχονται από την έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».
«Εγέρθητι». Τι έχετε να πείτε; Το υιοθετείτε; Να σηκωθώ;(γελάει). Δόθηκε μεγάλη διάσταση σε ένα ζήτημα που είναι αστείο. Οι δημοσιογράφοι δεν έφυγαν από την αίθουσα. Μας έκανε εντύπωση η συμπεριφορά της δημοσιογράφου Νάντιας Αλεξίου, την οποία γνωρίζω προσωπικά. Το στέλεχος που το είπε δεν ήθελε να προσβάλει τους δημοσιογράφους. Απλά το «εγέρθητι» είναι το συνήθειό μας. Δεν σύραμε κανέναν έξω. Πάντως, δεν το υιοθετώ για τους δημοσιογράφους και δεν έδωσα εγώ τέτοια εντολή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι «αδειάζω» τα στελέχη μου. Αν άρχιζαν τους δημοσιογράφους στις μπουνιές, τότε θα το καταδίκαζα.
Ποια ήταν η σχέση σας με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο; Με την προτροπή του Παπαδόπουλου έγινα αρχηγός της Νεολαίας ΕΠΕΝ. Τον είχα γνωρίσει το 1977 στη φυλακή, όταν είχα συλληφθεί για επεισόδια. Ήμουν ενεργός εθνικιστής, υπέρ των αξιωματικών της 21ης Απριλίου, και θεωρώ παράνομη τη φυλάκισή τους. Θεωρώ τον εαυτό μου μετά χούντα -χουντικό. Ο κόσμος στη χούντα περνούσε καλύτερα. Στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τότε πλούτιζαν και μετά μπήκαν στα κόμματα αυτά. Γνωρίζω πολιτικούς της ΝΔ που πλησίαζαν την οικογένεια του Παπαδόπουλου στις προεκλογικές περιόδους και υπόσχονταν ότι θα πάρουν πρωτοβουλίες για την αποφυλάκισή του. Τον Παπαδόπουλο τον επισκεπτόμουν μέχρι το τέλος της ζωής του. Στην ΕΠΕΝ άντεξα μόνο 6 μήνες γιατί ήταν παλαιοκομματικό το κλίμα. Σπουδαίος στρατιώτης ήταν και ο Ντερτιλής, ο οποίος δεν σκότωσε στο Πολυτεχνείο και άδικα καταδικάστηκε. Του λένε να αποφυλακιστεί αλλά δεν θέλει. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ akalafatis@e-typos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου