Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

MARION LE PEN Ξεκίνησε την εκστρατεία για τις βουλευτικές, η εγγονή του Le Pen(το όμορφο πρόσωπο της άσχημης ακροδεξιάς)

MARION LE PEN Ξεκίνησε την εκστρατεία για τις βουλευτικές, η εγγονή του Le Pen(το όμορφο πρόσωπο της άσχημης ακροδεξιάς)
Ξεκίνησε επισήμως την προεκλογική της εκστρατεία για τις γαλλικές βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου, η Marion Le Pen, ανιψιά της Marie Le Pen.  Υπό το άγρυπνο βλέμμα του παππού της, Jean Marie, η νεαρή Marion, λάνσαρε την καμπάνια της τονίζοντας έννοιες όπως η «αυτονομία». «Στην πραγματικότητα δεν ξεκινώ τώρα την πολιτική, καθώς υπήρξα ήδη υποψήφια σε δημοτικές και στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές του 2010, όπου ήμουν δεύτερη στην λίστα της Evelyn» δήλωσε η Marion Le Pen, προσθέτοντας: «Έχοντας ενταχθεί από τα 17 μου στο Εθνικό Μέτωπο, με δράση εδώ και καιρό… δικαιούμαι να είμαι υποψήφια. Είναι αλήθεια πως η υποψηφιότητα για το βουλευτικό αξίωμα είναι κάτι τελείως καινούργιο και μια τεράστια ευθύνη, συνεπώς θα δώσουμε την καλύτερη δυνατή μάχη». Η ΝΕΑ «ΠΡΟΣΟΨΗ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ. Η ακροδεξιά στην Ευρώπη θερίζει και αλλάζει, κάπως, ατζέντα, χωρίς να ξεχνά τα κλασικά της «ενδιαφέροντα». Πλέον τα «κόμματα» αυτά δεν αποτελούνται ΜΟΝΟ από άνδρες με ξυρισμένα κεφάλια(τα γνωστά skinhead) και αρβύλες. Δεν μιλάνε μόνο για την «ανωτερότητα» της λευκής φυλής. Ή τουλάχιστον δεν μιλάνε με τις «κλασικές» νεοναζιστικές και ακροδεξιές τους ατάκες(όχι ότι δεν διαδίδουν τις ιδέες αυτές). Για να προσελκύσουν, λόγω κρίσης, απελπισμένους από την «παραδοσιακή» πολιτική, πολίτες που μαστίζονται από την λιτότητα, την φτώχεια, την δράση λαθρομεταναστών, βάζουν πίσω τους ύμνους στον Hitler, δεν χαιρετούν συχνά ναζιστικά και πλέον έχουν στόχο τους την «εκκαθάριση» της χριστιανικής Ευρώπης από την βίαιη ισλαμική «εισβολή». Ίσως δεν ξέρουν, ή δεν τους ενδιαφέρει, τις αφορμές, τις αιτίες και τους «εγκεφάλους» που κρύβονται πίσω από το ΜΕΙΖΟΝ θέμα της λαθρομετανάστευσης. Στην Ελλάδα, και ίσως και αλλού, εμφανίζονται ως οι προστάτες των Ελλήνων και, πολλές φορές, ειδικά στην Αθήνα(κέντρο) έχουν υποκαταστήσει το επίσημο, αλλά παραπαίων, απών από την πραγματικότητα, κράτος. Ο Anders Breivik έδειξε τι μπορεί να κάνει η ακροδεξιά… Και ήταν ένας… Η Αθήνα την νύχτα, σε κάποιες περιοχές, αλλάζει. Και τρομάζει, όποιον δει αυτές τις εικόνες. Και όποιον τις ζει. Η δεκαετία του 1930(κραχ) δεν δίδαξε την Ευρώπη. Η Ελλάδα και η Γαλλία το έδειξαν την Κυριακή. Έρευνα στην Γερμανία που δείχνει ότι το 1/5 των Γερμανών δεν ξέρει τι έγινε στο Auschwitz είναι άλλη μια ένδειξη τι κίνδυνος υπάρχει προσηλυτισμού αμαθών ή ημιμαθών πολιτών σε νεοναζιστικές οργανώσεις, που εκπροσωπούνται και στα εθνικά κοινοβούλια ή το ευρωκοινοβούλιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου