Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ(η καλύτερη ώρα να τελειώνουμε μαζί τους) ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ!

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ(η καλύτερη ώρα να τελειώνουμε μαζί τους) ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ!
Στην Ευρώπη, τα «αφεντικά» έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με την έκρηξη της κρίσης. Δεν μπορούν πια να λαϊκίζουν(αν και η Φιλανδή υπ. Οικονομικών συνεχίζει) ότι φταίνε οι Έλληνες. Η Γερμανία έχει ξεφύγει και απαιτεί, όπως παλιά, υποταγή στις απαιτήσεις της και «τιμωρία» στους «απείθαρχους», από φόβο των πολιτών ότι θα επαναληφθεί η κατάσταση μετά την προηγούμενη ύφεση του 1929-32(η ταπείνωση και για τον Α’ και για τον Β’ ΠΠ είναι κάτι που περνάει στο DNA όλων των Γερμανών από το 1918 και μόλις πρόσφατα άρχισαν μαζικά να μελετούν τις ναζιστικές θηριωδίες του 1940). Αλλά η φωτιά πια είναι δίπλα της, σε Γαλλία, Βέλγιο, Αυστρία και βέβαια στον «αμαρτωλό» Νότο και την «προβληματική» Ελλάδα. Πλέον, όσο αντέχει, θα παίζει με τις ζωές των Ευρωπαίων πολιτών, για να χορτάσει η «ελίτ» της την απληστία της με τον ελληνικό πλούτο. Στην Ελλάδα πάλι, η «ανακούφιση» με τον Παπαδήμο τους έχει κάνει όλους τους πολιτικάντηδες να σκέφτονται εκλογές με μικρό, για αυτούς, κόστος πολιτικό. Κοινώς θέλουν να φτιάξουν εκλογικό σύστημα επιβίωσης, αν και οι εκλογές μπορεί και να μην γίνουν ή να γίνουν-πολύ ή λίγο- μετά τις 19/02/2012. Δεν θέλουν να ακούσουν αυτό που 2 χρόνια(από τότε που μάθαμε τι μας προετοίμαζε από το 2009 ο ΓΑΠ) φωνάζουν όλοι, ότι δηλ. η Μεταπολίτευση και η «γενιά του Πολυτεχνείου» απέτυχε τους στόχους που η ίδια έθεσε το 1974. Τα τελεσίγραφα και οι απαιτήσεις των οικονομικών ναζί Βερολίνου και Βρυξελλών ουδόλως τους ενδιαφέρουν και τους μειώνουν. Τώρα είναι ώρα οι ευρωπαϊκοί λαοί(και αν δεν θέλουν μόνοι μας οι Έλληνες) να τελειώνουν με αυτά τα ανδρείκελα και τα φερέφωνα της Νέας Τάξης και των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ενόχων της κρίσης. Είναι η ώρα να απαιτήσουμε όσα μας στέρησαν τόσα χρόνια και την ζωή που θέλουν να μας πάρουν, μαζί με την πατρίδα, για να «συμμορφωθούμε». Στις 15/11/1922 εκτελέστηκαν στο Γουδί οι «6», ως υπαίτιοι για την Μικρασιατική Καταστροφή(1922). Αν δεν γίνει κάτι, από τον λαό(γιατί πια μόνο αυτός έχει καθαρό μυαλό, απαλλαγμένο από τον κομματισμό), ίσως η τραγωδία μας να έχει τέτοιο τέλος. Είναι ώρα να επαναληφθεί το Γουδί…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου