Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ… ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ;!

Προσθήκη λεζάντας
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ… ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ;!
Και όμως είναι. Έφτασε η ώρα τους. Και φοβούνται. Τρέμουν. Η ανάσα των Ελλήνων φτάνει μέσα στην Βουλή. Και οι ίδιοι σε λίγο. Πίστευατε ότι θα την βγάζατε με συνθήματα «ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ…» και φάσκελα; Τέρμα τα δίφραγκα είπαν τα «αφεντικά» των άχρηστων εκεί μέσα, τα παίξαμε στα ζάρια με ενέχυρο την Ελλάδα. Τώρα όμως η ζαριά είναι στα χέρια μας. Αυτά σας έκαναν μεγάλους και σας έσφιγγαν το χέρι όταν παρακαλούσατε για την ψήφο του. Αυτά τώρα θα ξεπλύνουν την τιμή της Ελλάδας, της γης που τολμήσατε να της βάλετε τιμή στο μπαρμπούτι που στήσατε με κάτι ξένους. Δεν είδατε ακόμα τίποτα από όσα αυτά τα χέρια μπορούν να κάνουν. Έγκλημα τιμής σε εγκληματίες και προδότες. Δεν πωλούνται όλα. Δεν είναι όλα υλικά αναλώσιμα. Η Νέμεσις άρχισε. Και από την πίσω πόρτα να φεύγετε τώρα που μπορείτε, μπροστά σας θα μας βρείτε. Δεν υπάρχουν κόμματα, δεν υπάρχει δεξιά ή αριστερά, παρά μόνο των Ελλήνων τα κόκαλα τα ιερά. Δεν φοβόμαστε εκβιασμούς από κάποιους που φεύγουν από πίσω… Εμείς είμαστε ο ΚΑΝΕΝΑΣ των gallop. Αλλά ο ΚΑΝΕΝΑΣ τύφλωσε τον Κύκλωπα Πολύφημο. Μιας που ο ΓΑΠ πέρυσι μας το έπαιξε Οδυσσέας(και εδώ). Ο ΚΑΝΕΝΑΣ πια είναι ΟΛΟΙ. Στα blogs και τις πλατείες η Ελλάδα χτίζει νέες πολιτείες.
Υ.Γ.1: αναρωτιούνται στο εξωτερικό τι είναι το φάσκελο. Ας υπάρχει εδώ ο ορισμός σε περίπτωση που θέλετε να ενημερώσετε κάποιον φίλο που ζει εκεί.
Υ.Γ.2: μετά τον Γολγοθά σας «κύριοι» της Βουλής, έρχεται η Σταύρωση και η Ανάσταση. Μετά το ξεπούλημα ως και των μνημείων, τολμάτε παλιο-Ιούδες να το παίζετε Χριστός;! Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε;!
Περισσότερα στο http://gapiseta2.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου