Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Κατηγορούμενος Νο 1225782

Κατηγορούμενος Νο 1225782
«ΑΘΩΟΣ(;) ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ»
Και για την Ελλάδα Ο(παρόλιγον υποψήφιος) ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ(βουνό από δαύτο) ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ(οικονομικών βιαστών για τα απομεινάρια της σάρκας της)
Ήταν ο επικρατέστερος «σοσιαΛΗΣΤΗΣ» για την υποψηφιότητα για την Γαλλική Προεδρία. Έστω και αν είχε Porche(με τέτοια λιτότητα είπαν κάποιοι την κυκλοφορεί; Ντροπή!), αμοιβόταν 2+ ετήσιους προϋπολογισμούς της Ελλάδας στην προ κρίσης περίοδο και είχε πλούσια 3η σύζυγο… Ο μόνος με «κομπόδεμα» είναι άλλωστε;  Ήταν το «μυαλό» και το… όργανο της «βοήθειας»(= βιασμός κράτους με την… συναίνεση «κυβερνήσεων») οικονομιών σε «κρίση». Στημένη από το συνάφι του. Ήταν ο… γιατρός μας στο «GREECE’S ANATOMY». Και είχε άξιο «επιτελείο» στην… διάσωση του ασθενούς. Χάρη και σ’ αυτόν, η Ελλάδα είναι η λεπρή της Ευρώπης. Είναι όντως βουτηγμένη στα σκ** (μέρος που γνώριζε και θα καλομάθει ακόμα καλύτερα τώρα που δεν είναι στην ελίτ). Όμως, έχει ο καιρός γυρίσματα. Μας πόνεσες με τα μνημόνια και τις βρισιές-μόνο η αφέντρα Μέρκελ σε ξεπέρασε-, αλλά σε εκδικηθήκαμε έμμεσα, αν και ακόμα η μπόχα από τους κόπρους κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Δεν ξέρουμε πότε θα καθαρίσουμε το μπουρδέλο «Η ΒΟΥΛΗ»! Σε μια νύχτα ο «βασιλιάς» έμεινε γυμνός. Κυριολεκτικά. Τον αποτελείωσε ο εαυτός του και τα αρρωστημένα πάθη του. Δεν κατάφερε να το σκάσει, για να μην μάθει κανείς το έγκλημα. Ομολογούσε πάντα ότι έχει ένα θέμα με τα λεφτά και τις γυναίκες. Οι τελευταίες ίσως χρησιμοποιηθούν εναντίον του έλεγε. Τώρα και οι Γάλλοι ομολογούν ότι ήξεραν και για άλλα περιστατικά. Αλλά σιώπησαν. Τώρα είναι σε σοκ κυρίως για την αμερικανική «ωμότητα»(για τα ευρωπαϊκά δεδομένα) της σύλληψης και μεταφοράς στο δικαστήριο(= δίκαιη διαπόμπευση για τους Έλληνες) ενός «επιφανούς» πολίτη τους (ίσως και πρώτου αν δεν είχε αυτή την… στάση στο ξενοδοχείο). Η μια κυρία-θύμα δεν μίλησε γιατί η μάνα της η σοσιαλίστρια της είπε να μην χαλάσει την εικόνα του κόμματος! Ασχολίαστο. Όλες αυτές αναφέρουν ότι ο IMF**ker όταν «ήθελε» μια γυναίκα την «σάρωνε» σα να έχει lazer στα μάτια του. Και όταν βρίσκονταν οι 2 τους, δήθεν για συνέντευξη, γινόταν σα χιμπαντζής σε ίστρο-διέγερση. Από πάντα μαθαίναμε για τα ερωτικά ηγετών. Αμέτρητα τα παραδείγματα. Όμως το τέλος του Dominique είναι το ξεβράκωμα όλων των ανώμαλων οικονομικών αφεντάδων που ξεσκίζουν την πατρίδα και το μέλλον μας. Από εκεί που μετρούσε χώρες με το χρήμα, τις βίαζε, τις εξευτέλιζε και έβαζε νούμερα-υποχείριά του να υπογράφουν τα θέλω του, έγινε ο «ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ Νο 1225782». Ένα νούμερο. Περίμενε να δικαστεί καθισμένος δίπλα σε έμπορο ναρκωτικών. Τον έδωσαν στα ΜΜΕ στεγνά οι Αμερικανοί να βγαίνει από το τμήμα με χειροπέδες. Εκεί δεν προστατεύονται οι κατηγορούμενοι βιαστές
(έστω και αν όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου) όπως στην Ευρώπη! Ούτε αφήνονται ελεύθεροι ως την δίκη! Τον ξεβράκωσαν και τον ξεψάχνισαν για αποδείξεις της… στάσης του απέναντι στην καμαριέρα! Θα «συγκατοικεί» με κάθε κατακάθι των ΗΠΑ. Όχι ότι έβλεπε και ανθρώπους μέχρι προχθές. Μια καθαρίστρια καθάρισε για μας… Ώρα να καθαρίσουμε και εμείς τα άπλυτα της Ευρώπης και κυρίως της Ελλάδας… Βέβαια για να χωρέσουν όλοι οι ένοχοι σε κελί η φυλακή δε χρειάζεται ένα νησί-φυλακή αλλά ίσως όλα!
Υ.Γ.: Οι περιπέτειες του Dominique στο… ΝΗΣΙ πότε θα γίνουν σήριαλ; Μην μείνουμε χωρίς ΤΟ ΝΗΣΙ για πολύ!!!
Y.Γ.2: Βρίζουμε την Αμερική(δικαίως) για πολλά, αλλά έριξε τάπα μεγαλόπρεπη στην Ευρώπη. Εκεί δεν μετρά η «καρέκλα». Αν βάλεις χέρι(ή κάτι άλλο) εκεί που δεν πρέπει, την έβαψες. Οι Αμερικανίδες έχουν καταφέρει να βάζουν στην θέση τους άτακτα ή επικίνδυνα «αγόρια». Ας σταματήσουμε να κάνουμε στην Ε.Ε. τους πολιτισμένους και τους ανώτερους. Η συμπεριφορά ηγετών και πολιτών στην Ευρώπη, μας έχει οδηγήσει σε αυτό το χάλι… όχι μόνο οικονομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου