Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ… ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ!

Η αγορά είναι αμείλικτη και αν δεν ξέρεις από κουμάντο επειδή απλώς κληρονόμησες το μαγαζί(και παλιοκωλόφαρδε γωνία) οι τοκογλύφοι σε καβαλάνε. Αλλά ο καταναλωτής και ο πελάτης δεν φταίνε!
Οι Ευρωπαίοι απαιτούν. Αλλά αυτοί σε έκαναν «άνθρωπό» τους, δεν δίνουν αν δεν ξέρουν ότι θα πάρουν πίσω και πολλά περισσότερα επένδυσαν. Γι’ αυτό μας έχει πρήξει ο ΓΑΠ με την συναίνεση. Θέλει να το περάσει και αυτό ως λύση-μονόδρομο όπως το Μνημόνιο. Βάζει όλα τα μέσα για το κόλπο. Και όλα τα φθηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα, του «στρατιώτη» που «μάχεται» για την «σωτηρία» της Ελλάδας. Τα πυράγχας βλέπουν ότι ο κόσμος είναι στο 0 και έχει ξεπεράσει πολύ καιρό τώρα τα όριά του και θέλουν αίμα. Εδώ και τώρα. Ο ΓΑΠ στον κόσμο του, γελάει και λέει ότι «βλέπει φως» και έχουμε αποτελέσματα και ΘΑ (μην ξεχνάμε κλασικές ατάκες) τα δώσουμε πίσω τα δανεικά κ.λπ.. Οι τοκογλύφοι όμως δεν βλέπουν κέρδος και έρχεται σκοτάδι βαθύ και καταιγίδα. Ξεχάστε τις διακοπές. Έρχεται επιμήκυνση του βιασμού της Ελλάδας με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και ΔΕΔΟΜΕΝΗ συναίνεση ΟΛΩΝ των «εθνοπατέρων». Άλλωστε αυτό ξέρουν ΜΟΝΟ να κάνουν. Καθυστερούν την πληρωμή στο αφεντικό για να ευχαριστηθούν το έργο που άφησαν στην «πατρίδα». Καμένη και έρημη γη.
ΓΑΠ μας βάρεσαν κουδούνια. Όχι για να μπούμε ανάπτυξη. Αφού μας τα κρεμάσανε και μας έκαναν τον περίγελο του χωριού(Ε.Ε.) και μας έδεσαν στο κρεβάτι του Προκρούστη, με την συναίνεση του συναφιού σου, κόβουν και ράβουν και κρατούν μέτρα στο χαρτί για την μορφή που θα πάρει το κοστούμι μας από δω και πέρα. Και εσύ επιμένεις να μας αρέσει και ότι δεν υπάρχει καλύτερο και έκανες και κόπο για να το αποκτήσουμε. Δεν μας αφήνετε καλύτερα να ψοφίσουμε, λίγο θέλει, και μετά θάψτε μας, πάρτε τα χρυσαφικά μας και την προίκα μας! Μην μιλάτε πάνω από το νεκροκρέβατό μας. Ησυχία πια. Ούτε να πεθάνει κανείς δεν μπορεί στις μέρες μας!
ΣΩΠΑ ΟΠΟΥ ΝΑ' ΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου