Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΙΝΤΕRNATIONAL MONETARY FUCK

Ο νομιμοποιημένος και συναινετικός(από τους βιαστές(!)) βιασμός μιας χώρας(μάλλον πάρα πολλών χωρών), μετά την διαχρονική κακοποίηση και εκπόρνευση της από τους «εκπροσώπους» της, τυπικά «νόμιμους». Όσο πιο πλούσια η χώρα τόσο πιο πολλοί περνάνε από πάνω της. Ορισμένοι «πολίτες» δέχονται και ανοίγουν τα πόδια τους και τους εξευτελισμούς για μια «καλή» ζωή. Φταίει και η πολύ καλή παρουσίαση του εγκλήματος ως «καλής ζωής» από τα Μέσα Μαζικής Εκπόρνευσης(ανθρώπων και αξιοπρέπειας αυτών αλλά και ολόκληρων κρατών). Μότο «όλα γίνονται για το καλό σου». Απόλαυσέ το και σκάσε εκτός αν θες να σκούξεις από ευχαρίστηση! Η αμοιβή αξίζει(;) για να γίνεις από άνθρωπος αριθμός σε κρατικά αρχεία και νούμερο. Και ας μην είσαι ελεύθερος. Είσαι «προνομιούχος». Ζεις το «όνειρο». Σπίτι, χλίδη, διακοπές, γυναίκες/ άνδρες(ό,τι θες και προτιμάς), ευκαιρίες… Όμως το όνειρό «σου» είναι δανεικό. Αν το θέλει-και όποτε το θέλει- ο πελάτης με τον ΔοΝηΤή τέρμα. Πετιέσαι, δίχως προειδοποίηση από τον νταβά, από τον «παράδεισο», σου παίρνουν τα πάντα, σε αλυσοδένουν για το μέλλον(για τίποτε ξεπέτες) και πάνε για αλλού. Αυτή είναι η κηλίδα στον «πολιτισμό» της Δύσης από «ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ». Αυτά τα ι-δανεικά. Αυτό ήταν η «ανάπτυξη» μέχρι την «κρίση». Ζούσαμε σε ένα reality. Κάναμε τις μαϊμούδες στα πανηγύρια της σάρκας(= κράτη και έθνη) που ξέσκιζαν όλα τα κατακάθια που ορίζουν το μέλλον μας. Με μια διαταγή όμως βρεθήκαμε έξω από το party και είμαστε πελαγωμένοι. Ο κόσμος είναι ζούγκλα. Θηριοκρατία έχουμε και όποιος αντέξει την ανωμαλία. Δεν υπάρχει κανένας για κανέναν. Η επιβίωση απαιτεί να μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Μόνοι μας περπατάμε τώρα σε δρόμους σκοτεινούς, με κινδύνους και χωρίς πινακίδες. Όπου μας βγάλει… Άντε γεια και προσοχή. Δεν ξέρεις από πού μπορεί να σου την φέρουν!
ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ. Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ DOMINIQUE ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ, ΜΙΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ. ΠΕΤΑΞΕ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΣΚΥΨΕΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ» ΣΟΥ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΑΣΕΛΓΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ «ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ» ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ. ΣΥΝΗΘΙΣΕΣ ΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ «ΠΟΡΝΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ». Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ. ΔΕΣ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ! ΔΕΝ Σ’ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ! ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟΥΡΗ. Σ’ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ… ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ; ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ! ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ! ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ… Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ «ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟΥ» DOMINIQUE ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ. ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΟΦΗΛΙΑ(ΟΝΟΜΑ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ). ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. 3.000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ «ΔΙΝΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ € 2,5 ΔΙΣ. ΓΑΠ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ «ΧΑΡΤΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗ.ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΣΟΦΟΥΣ» ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ, ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ. ΣΠΟΥΔΑΖΑΝ, ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ, ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΗΖΕΙ… ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΧΑΜΕΝΗ «ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ». ΓΙΑ ΤΟ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ» ΕΓΙΝΕΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
Τελευταίο σχόλιο
ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ…Τώρα τους πείραξε στην «αντιπολίτευση» η συναίνεση στον βιασμό και φόνο της Ελλάδας;! Δεν ήταν και αυτή «κυβέρνηση»; Επί χρόνια τι έκαναν με όσους έπαιρναν μεζέ από την Ελλάδα; Μην κάνουν την παρθένα. «Δεν υπάρχουν πια παρθένες…». Δεν μπορεί κανένας από την «πολιτική σκηνή» να παίξει τον ρόλο της «μωρής παρθένας» που την παρέσυραν… Ένα μεγάλο μπουρδέλο είναι όλοι τους. Και όχι μόνο η Ελλάδα. Όλη η Ε.Ε. παραμυθιάζει και παραμυθιάζεται. Έχει χάσει το μέτρημα από το ψέμμα. Αν είχε τσίπα και «κούτελο» καθαρό η «αντιπολίτευση» θα έβαζε στην θέση τους τα πυράγχας που ΑΠΑΙΤΟΥΝ και ουσιαστικά κυβερνούν και δεν θα επέτρεπαν να υπογραφεί «Μνημόνιο» και να βολτάρουν από τα μέρη μας κατακάθια επιπέδου Dominique για βρισίδι και διαταγές. Τώρα ούτε για προτάσεις στο Ζάππειο είναι ούτε για τίποτα. Για σκότωμα είναι όλοι τους στο Γουδί.
Υ.Γ.: Dominique, ΠΡΟΣΟΧΗ στις ντουζιέρες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου