Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

ΡΕΠΟΥΣ(Τ)Η ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(να καταργηθεί η ιστορία ζητάει η «ιστορικός»);

ΡΕΠΟΥΣ(Τ)Η ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(να καταργηθεί η ιστορία ζητάει η «ιστορικός»);
Εθνικιστική έξαρση και κιτς(!) η απόδοση τιμών στους ένδοξους προγόνους μας; Μήπως ζηλεύετε και έχετε κόμπλεξ επειδή εσείς θα είστε μαύρη σελίδα και το πτυελοδοχείο της ιστορίας μας; Και ειδικά εσείς «κυρία» μου με τις απόψεις για τον… συνωστισμό στην Σμύρνη ή την άρνηση να τιμήσετε την γενοκτονία(ή όχι) των Ποντίων;
Ρεπούση: Να καταργηθεί η... έξοδος του Μεσολογγίου(σχόλιο: έγινε-το παραδέχεστε- η Έξοδος ή δεν το αποδέχεται η «επιστημονική» σας συνείδηση; Μήπως ήταν Έξοδος για το Πάσχα(η Έξοδος έγινε Κυριακή των Βαΐων) και το μεγαλοποιούμε;)
Να καταργηθεί η... έξοδος του Μεσολογγίου, η ανατίναξη της Αρμάτας στις Σπέτσες, η αναπαράσταση στο Κούγκι, οι εκδηλώσεις για το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας, ζητά η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, κυρία Μαρία Ρεπούση, η οποία χαρακτηρίζει όλες αυτές τις αναπαραστάσεις, περιλαμβανομένης και της αναπαράστασης της εισόδου των ελληνικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη ως... «εθνικιστικά κιτς». Δεν προσφέρουν τίποτα αναπαράγουν την εθνικιστική έξαρση, επαναλαμβάνονται συνεχώς και δεν γίνεται κανένας ιστορικός στοχασμός, είπε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.
Υ.Γ.: τι να στοχαζόμαστε; Αν έκαναν καλά και υπερασπίστηκαν αξίες, ιερά και όσια και δεν άφησαν τους Τούρκους ή δεν διαπραγματεύτηκαν όπως εσείς;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου