Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ(δεν περιμέναμε τίποτα άλλο από αυτήν)!

Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ(δεν περιμέναμε τίποτα άλλο από αυτήν)!
Η Ρεπούση ζητά από την Πολιτεία να υποκύψει στον εκβιασμό του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής! «Με στόχο την ευκολότερη ένταξη και προσαρμογή των παιδιών της μειονότητας στο Δημοτικό Σχολείο, εξετάζεται η προοπτική στελέχωσης των υφιστάμενων δημόσιων νηπιαγωγείων με εκπαιδευτικούς που να κατέχουν τη μητρική γλώσσα των παιδιών της μειονότητας ή και της ίδρυσης μειονοτικών νηπιαγωγείων με δίγλωσσο εκπαιδευτικό πρόγραμμα»(σχόλιο: η ίδια η μειονότητα αναφέρει όλη την ώρα ότι θέλει να μάθει ελληνικά στα παιδιά της και ότι το ελληνικό(;) κράτος κάνει ό,τι διατάσσει η Τουρκία μέσω του μισητού στους ακρίτες μας προξενείου); Με αυτή την ερώτησή της προς τον αρμόδιο υπουργό, η Μαρία Ρεπούση της κυβερνητικής ΔΗΜΑΡ, συντάσσεται με τους κύκλους του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, που ζητούν δίγλωσσα μειονοτικά νηπιαγωγεία. Η βουλευτής της Α’ Πειραιά, η οποία τονίζει πως «η Πολιτεία δεν πρέπει να ασκεί τιμωρητική πολιτική απέναντι στα παιδιά της μειονότητας παρά την ενδεχόμενη, σε κάποιες περιπτώσεις, ευθύνη των γονιών τους» (έτσι αποκαλεί την ταύτιση κάποιων μουσουλμάνων με το προξενείο της Κομοτηνής), ρωτά να μάθει και «αν προγραμματίζεται η έκδοση συγκεκριμένης εγκυκλίου ή η προώθηση άλλης νομοθετικής ρύθμισης που να δίνει άμεση λύση στο πρόβλημα». Με λίγα λόγια, ζητά από την Πολιτεία να υποκύψει στον εκβιασμό του προξενείου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου