Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Η ΞΕΛΟΓΙΑΣΤΡΑ… ISTANBUL(Κωνσταντινούπολη την λένε γ** την «προοδευτικότητά σας την Πόλη)!

Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Η ΞΕΛΟΓΙΑΣΤΡΑ… ISTANBUL(Κωνσταντινούπολη την λένε γ** την «προοδευτικότητά σας την Πόλη)!
[χανουμάκι χαρούμενο η Όλγα καλεί στην Ελλάδα τους Τούρκους για «τουρισμό» λες και είναι ο… οντάς της. Κορίτσι από «γαλάζιο» τζάκι εθνοπατέρων…]
Αποκαλεί Istanbul την Πόλη η Όλγα Κεφαλογιάννη; Ρεσιτάλ τουρκολαγνείας από την υπουργό της «πατριωτικής» ΝΔ; Με την τουρκάλα ανταποκρίτρια της Hürriyet Daily News Barçın Yinanç  και στο βάθος η Βουλή σε μια συνέντευξη που αφήνει πολλά ερωτηματικά περί ραγιαδισμού και υποτέλειας. Η νέα Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, εκθειάζει το σύγχρονο τουρκικό κράτος και καλεί τους Τούρκους να επισκεφθούν τη χώρα μας! Μάλιστα, υπόσχεται «να απλοποιήσει τις διαδικασίες για την έκδοση βίζας», ενώ χαρακτηρίζει «λαμπρό παράδειγμα συνεργασίας» την κατασκευή Μαρίνας στη Λέσβο από ελληνοτουρκική κοινοπραξία! Δηλώνει πως «ακολουθεί τα χνάρια του Ελευθέριου Βενιζέλου»(!!!)(σχόλιο: ψώνιο με λίγες ώρες στην καρέκλα) και αποκαλύπτει πως επισκέφθηκε πολλές φορές την Istanbul!!! Για το θέμα της Istanbul ακόμα και αν δεν το είπε και υποθέσουμε ότι είναι ποιητική αδεία της Τουρκάλας η Υπουργός έπρεπε να το ελέγξει και να μην επιτρέψει να γραφτεί κάτι τέτοιο σε δικιά της συνέντευξη. Είναι δική της ευθύνη η διάψευση ενός τέτοιου λεγόμενου, ενώ αν το είπε, μιλάμε για πολύ μεγάλο ατόπημα.
Υ.Γ.: να θυμίσουμε πώς ολοκληρώθηκε το όραμα του Βενιζέλου στην υπουργό;! Μάταιο όταν όλοι οι πολιτικοί μορφώθηκαν με Ρεπούση και Δραγώνα! Τρίζουν τα κόκαλα των Μικρασιατών και τον Κωνσταντινουπολιτών και των Ποντίων!!! Οι πρόγονοί σου στην Κρήτη δεν έσκυψαν στον Τούρκο για να’ σαι εσύ κάτι, που προφανώς δεν αξίζεις και τόσο «κοπελιά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου