Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Δυσφήμιση της Ελλάδας στο μετρό του Λονδίνου

Δυσφήμιση της Ελλάδας στο μετρό του Λονδίνου
«Ποιος νοιάζεται για την Ελλάδα; Θα περιμένω να βγει η Ιρλανδία στο σφυρί» είναι η μετάφραση της ειρωνικής διαφήμισης της εταιρείας POWWOWNOW. Δείτε φωτογραφίες.
Η άκρως προσβλητική για την Ελλάδα διαφήμιση είναι της εταιρείας POWWOWNOW, που προσφέρει τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, κάτι σαν Skype. Σύμφωνα με το σενάριο, ο «ζάμπλουτος», και πιθανότατα κυνικός επιχειρηματίας,  με το παρατσούκλι Cecil Goldwell, αδιαφορεί για την Ελλάδα καθώς περιμένει πότε θα βγει στο «σφυρί» η Ιρλανδία για να ορμήσει σαν αρπακτικό. Και εδώ «κουμπώνει» η διαφήμιση της εταιρείας που θέλει να δείξει πόσο γρήγορα ανεβάζει στο twitter τις «επιχειρηματικές» συμβουλές. Αποτυγχάνει όμως γιατί και το μήνυμα είναι προσβλητικό και γιατί ελάχιστοι θα ήθελαν να «ταυτιστούν» με τον είρωνα νεόπλουτο της φωτογραφίας.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: να τους στείλουμε βίντεο με άγγλους τουρίστες για την νέα τους διαφήμιση... Ίσως αναγνωρίσουν την κόρη τους τσίτσιδη και μεθυσμένη ή τον άντρακλα τον γιο τους «ντίρλα» με ροζ βρακί! Ίσως και τους εαυτούς τους... Να τους θυμίσουμε και πόσο «καλά» φέρθηκαν στην Ιρλανδία, την Κύπρο και την Ελλάδα, να δούμε πώς θα νιώσουν όσοι σκεφτούν να ακολουθήσουν τον τύπο στην διαφήμιση και όσα προτείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου