Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΑΥΤΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ-ΑΣ ΠΟΥΜΕ- ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ(είδηση πρόκληση το ότι θα γυρίσουν στην δουλειά τους οι πολιτικοί που στείλαμε σπίτι τους)

ΑΥΤΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ-ΑΣ ΠΟΥΜΕ- ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ(είδηση πρόκληση το ότι θα γυρίσουν στην δουλειά τους οι πολιτικοί που στείλαμε σπίτι τους)
[η ανεργία καλπάζει και αυτοί που είναι ΤΩΡΑ εν ενεργεία πολιτικοί στον κόσμο τους!]
ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ  Πιάνει πάλι το μικρόφωνο η Εύα Καϊλή
Την πρόθεσή της να επιστρέψει στα ΜΜΕ εκφράζει η πρώην «ωραία της Βουλής» Εύα Καϊλή, η οποία δεν τα κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής. Η κυρία Καϊλή αν και βρίσκεται 1η σε σταυρούς μένει εκτός κοινοβουλίου επειδή τη θέση της κατέλαβε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Γι’ αυτό βγαίνει στη γύρα προς αναζήτηση... μεροκάματου μαζί με τους υπόλοιπους πρώην κορυφαίους του ΠΑΣΟΚ.  «H δημοσιογραφία είναι η δουλειά μου. Την έκανα χρόνια και τη γνωρίζω πολύ καλά»(σχόλιο: όπως την πολιτική) σημειώνει η ίδια στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα. «Προς το παρόν όμως δεν έχω έρθει σε συμφωνία με κάποιο τηλεοπτικό κανάλι»(σχόλιο: εδώ απολύουν όσους ήταν εκεί χρόνια, θα προσλάβουν κι άλλους;) τονίζει και προσθέτει στην εφημερίδα ότι θα συνεχίσει παράλληλα το διδακτορικό της στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.  Τον ίδιο δρόμο πρόκειται σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο να ακολουθήσει και η Σοφία Γιαννακά.  Χρόνο στον σύζυγό της και στο παιδί της θα αφιερώσει η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία στην ίδια εφημερίδα δηλώνει ότι δεν θα κάνει τίποτε(σχόλιο: όπως και όταν ήταν υπουργός-το έχει το καθισιό στο τσεπάκι της. Το δύσκολο είναι ότι δεν θα πληρώνεται τόσο, αλλά σίγουρα κάτι έχει για να ζήσει) άλλο προς το παρόν.  Ο Παύλος Γερουλάνος έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει(σχόλιο: και ως φίλος-υπουργός του ΓΑΠ ψαχνόταν και τώρα ψάχνουμε ακόμα κάτι κλεμμένα αρχαία) εργασία στον ιδιωτικό τομέα, ενώ η Μιλένα Αποστολάκη θα ξαναγίνει δικηγόρος και ήδη εξετάζει εάν θα ανοίξει δικό της γραφείο ή εάν θα συνεργαστεί με φίλους(σχόλιο: δεν βγαίνει το νοίκι και το χαράτσι ε;). Στο υπουργείο Υποδομών ως υπάλληλος θα εργάζεται από τούδε και στο εξής ο Μιχάλης Καρχιμάκης. Ο Πέτρος Ευθυμίου θα ασχοληθεί λίγο ακόμη με το ΠΑΣΟΚ ενώ δηλώνει ότι έχει προτάσεις από Πανεπιστήμια. Ο Γιώργος Κουτρουμάνης(σχόλιο: ο σχιζοφρενής εργατοπατέρας με το πριόνι) έχει αποφασίσει να ξεκουραστεί(σχόλιο: από τι; Από την σφαγή του Δράμαλη που εφάρμοσε 2 χρόνια στα εργασιακά;) και να σκεφτεί μερικά πράγματα που όπως δηλώνει έφτασε η ώρα να τα υλοποιήσει. Άγνωστο τι θα κάνει ο Δημήτρης Ρέππας ο οποίος έχει σπουδάσει οδοντίατρος(σχόλιο: αυτό το πτυχίο χορηγία ΠΑΣΟΚ το λένε σπουδές; Με τόσα χρόνια αεργία και ξύσιμο στο ΠΑΣΟΚ θα έχει μείνει στην εποχή της εξαγωγής φρονιμίτη με τανάλια!). Σύμφωνα με τον ίδιο περιμένει να περάσει το καλοκαίρι και αποφασίζει από Σεπτέμβρη. Υπάλληλος της Εθνικής θα είναι σύντομα ο Χρήστος Πρωτόπαπας(σχόλιο: ο εργατοπατέρας)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου