Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΤΡΟΠΗ GUARDIAN ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ(ευχαριστούμε)

ΠΡΟΤΡΟΠΗ GUARDIAN ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ(ευχαριστούμε)
Φιλελληνικό άρθρο του GUARDIAN για τον τουρισμό μας... Αναλυτικές οδηγίες αλλά και προτροπές προς τους Βρετανούς να επισκεφτούν τη χώρα μας, αναφέρει χθεσινό άρθρο του GUARDIAN, χρησιμοποιώντας μάλιστα τον τίτλο «πώς οι καλοκαιρινές σας διακοπές στην Ελλάδα μπορούν να βοηθήσουν στη διάσωση της χώρας». Στο άρθρο αναφέρεται η σημαντική πτώση του ελληνικού τουρισμού, από τον οποίο εξαρτάται ο ένας στους πέντε Έλληνες εργαζόμενους και το 17% του ΑΕΠ, που ξεκίνησε πριν από 16 μήνες και φιλοξενούνται δηλώσεις επαγγελματιών και φορέων του τουρισμού. Παράλληλα τονίζεται ότι οι Έλληνες αναμένουν με... ανοιχτές αγκάλες τους τουρίστες οι οποίοι θα πρέπει να αναμένουν μια πολύ ζεστή υποδοχή, ενώ αναφέρεται και η σημαντική πτώση τιμών που παρατηρείται τελευταία. Στο άρθρο που υπογράφεται από τον Steve Keenan αναφέρεται ο ελάχιστος πια κίνδυνος να αλλάξει το νόμισμα της χώρας κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους τουρίστες, επισημαίνεται όμως ότι οι απεργίες δεν είναι πια πρόβλημα, όπως την περσινή χρονιά, αφού οι εργαζόμενοι δεν έχουν απεργήσει τους τέσσερεις τελευταίους μήνες και δεν αναμένονται προβλήματα. Ο αρθρογράφος προτρέπει τους Βρετανούς να επισκεφτούν τις λιγότερο γνωστές περιοχές της χώρας μας, που βρίσκονται σε κακή οικονομική κατάσταση και έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη καθώς και να καταναλώνουν προϊόντα που παράγονται στη χώρα μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου