Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΡΕ SHAUBLE, ΤΟ SUDOKU ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!(ντρέπονται οι δικοί μας που κοιμούνται όρθιοι;)

ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΡΕ SHAUBLE, ΤΟ SUDOKU ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!(ντρέπονται οι δικοί μας που κοιμούνται όρθιοι;)
Η γερμανική Βουλή θέλει να κρύψει(αδύνατον) το παιχνίδι του Shauble, ενώ η Merkel άκουγε «φιλοφρονήσεις» από τον Roesler(για… βραστά βατράχια-μάλλον θυμήθηκε την πατρίδα του και τα φαγητά της) και η αριστερά έλεγε σοβαρά πράγματα για την κρίση και την «βοήθεια» στην Ελλάδα. Οι συνάδερφοί σου στην Ινδία έβλεπαν τσόντα υπουργέ. Τουλάχιστον ακόνιζες το μυαλό σου. Στην Ελλάδα, πάλι, βλέπουν μπάλα ή τσακώνονται άνετα στο εντευκτήριο(καφενείο) ή και στην αίθουσα με χαρακτηρισμούς για γομάρια π.χ. και ψηφίζουν την υποδούλωσή μας και δεν τρέχει κάστανο! Άλλοι κοιμούνται, άλλοι ζωγραφίζουν(έχουμε πολλές δραστηριότητες) και δεν ενοχλείται κανένας από την εικόνα αυτή. Ούτε ένας δεν έχει εξαναγκαστεί να παραιτηθεί. Παραδειγματίσου από τους δικούς μας von Wolfgang. Όταν είναι να κάνετε δουλειές δεν ενοχλείσαι από το ποιόν των «Ελλήνων» πολιτικών! Την απόσυρση των φωτογραφιών που απεικονίζουν τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Wolfgang Shauble να παίζει Sudoku την ώρα της ψηφοφορίας για την ελληνική βοήθεια, ζητά το γραφείο της Γερμανικής Βουλής. Οι φωτογραφίες ανήκουν στον φωτογράφο του Γερμανικού καναλιού ARD και για πρώτη φορά προβλήθηκαν στην εκπομπή Tagesschau.  Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας BILD ακολούθησε τηλεφώνημα από το γραφείο του Προέδρου της Γερμανικής Βουλής  στο κανάλι κατά το οποίο ειπώθηκε ότι «η μη εξουσιοδοτημένη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων ή εγγράφων κατά τρόπο που αυτά να είναι αναγνώσιμα, απαγορεύεται». Έτσι το Γερμανικό κανάλι ARD συμφώνησε να μην ξαναδείξει τις συγκεκριμένες εικόνες ενώ λίγο αργότερα τις «κατέβασε» και από την ηλεκτρονική του σελίδα. Το δικαίωμα του υπουργού Στη συνέχεια η BILD επεδίωξε να μιλήσει στον κ. Shauble για το συγκεκριμένο περιστατικό ωστόσο εκείνος αρνήθηκε. Ωστόσο η απάντηση του υπουργείου ήταν ότι ακόμα και ο υπουργός δικαιούται ένα διάλειμμα από τη δουλειά! Ο Πρόεδρος της Βουλής Norbert Lammert δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός απαντώντας «κανένα σχόλιο» σε σχετική ερώτηση. Ο υπεύθυνος Οικονομικών υποθέσεων των Φιλελευθέρων (FDP) Frank Schäffler, δήλωσε ότι «δεν είναι κακό το να επιδίδεται κάποιος σε σπαζοκεφαλιές, το θέμα είναι η καταλληλότητα της στιγμής» ενώ ο επικεφαλής της παράταξης των Αριστερών (Die Linke) Gregor Gysi σχολιάζει ειρωνικά «Θεωρώ ότι ως υπουργός Οικονομικών θα πρέπει να εξασκείται στις αριθμητικές πράξεις. Ελπίζω σε θετικά αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου