Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΓΜΑ ΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ(άλλη μια επέμβαση στην διακόσμηση του πρωθυπουργικού γραφείου)


ΔΕΙΓΜΑ ΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ(άλλη μια επέμβαση στην διακόσμηση του πρωθυπουργικού γραφείου)
Ο δοτός, διορισμένος από τα γερμανικά ΚΥΡΙΩΣ συμφέροντα, «πρωθυπουργός» Παπαδήμος(δεν είναι της Ελλάδας όμως) συνέχισε τις «επεμβάσεις» στο πρωθυπουργικό γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου, ώστε να του θυμίζουν προφανώς πιο πολύ το γραφείο του στην ΕΚΤ, όπου ήταν αντιπρόεδρος χρόνια. Το 2010, ο ΓΑΠ(αυτό το ανδρείκελο που μας έφερε τόσο δόλια το ΔΝΤ) κατέβασε από το ίδιο γραφείο τον πίνακα «Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ»(1858), του Θεόδωρου Βρυζάκη(1814-78). Και ο ζωγράφος στην Γερμανία έζησε και πέθανε και ονομάζεται ο πρώτος της «Σχολής του Μονάχου», αλλά δεν έχασε ποτέ τον πατριωτισμό του, φανερός στα θέματα των πινάκων του(από την Επανάσταση). Ο πίνακας είναι μια αλληγορία, όπου η Παναγία και η Ελευθερία ταυτίζονται με τους Αγωνιστές του 1821 που προσκυνούν. Η Ελευθερία, με ανοιχτά χέρια, έχει μόλις σπάσει τις αλυσίδες της σκλαβιάς. Ο ΓΑΠ αρχικά είπε ότι ο πίνακας πάει για συντήρηση, για να καλύψει την ασέβειά του στην πατρίδα που ξεπούλησε χαμογελώντας και λέγοντας αστεία. Πριν λίγο καιρό, ο Γερμανός Επίτροπος Ενέργειας, τόλμησε, με το κλασικό θράσος των Ούννων της Merkel, να απαιτήσει να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες των χωρών μελών της ΕΕ με προβλήματα χρέους, αλλά η δήλωσή του απευθυνόταν ΚΥΡΙΩΣ στην Ελλάδα, για να ταπεινώσει τους «ευαίσθητους»(αρνητικό «κόλλημα» η πατρίδα και τα σύμβολα για το Βερολίνο, αδιανόητη η φιλοπατρία στην Ευρώπη) Έλληνες. Ο υπάλληλος της καγκελαρίας εν Αθήναις Παπαδήμος, έφτασε ένα βήμα παραπάνω από τον Επίτροπο, τον οποίο δεν έβαλε ΚΑΝΕΝΑΣ «επίσημος» στην θέση του(σάμπως έχουν τσίπα; Φάνηκε στην παρέλαση χθες). Αφαίρεσε από το πρωθυπουργικό γραφείο, το οποίο καταλαμβάνει παράνομα, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία, αφήνοντας ΜΟΝΟ αυτή της ΕΕ. Γι’ αυτούς, ΔΕΝ υπάρχει πια έθνος-κράτος Ελλάδα, είμαστε απλά μια επαρχία της ΕΕ! Αυτά και τις απειλές του καθεστώτος του και την εικόνα της «μεγαλειώδους, εντυπωσιακής» παρέλασης, να μην την ξεχάσει κανένας στην κάλπη. Μην τους ακούει κανένας. Υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ τρόπος διακυβέρνησης, υπάρχει άλλη πρόταση πολιτικής, για να σταματήσει το χρέος να θερίζει ζωές! Το μπλε πανί στην θέση του Βρυζάκη παραμένει! Δεν δανείστηκε κάποιον πίνακα από την ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ για να αντικαταστήσει την «ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ» ο προτεστάντης δήμιος! Πιθανόν να τα έχει τα έργα εκεί για πούλημα. Καθόλου απίθανο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου