Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ «ΛΑΣΠΗ» Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ BILD! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ «ΗΘΙΚΗΣ» ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ «ΛΑΣΠΗ» Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ BILD! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ «ΗΘΙΚΗΣ» ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ!
Σαν απατεώνες μας «υποδέχεται» η Γερμανική BILD! Ζητά από τον Σαμαρά να υπογράψει εγγυήσεις
Μπορεί όλος ο Γερμανικός στρατός να είναι στο πόδι προκειμένου να αποδώσει τιμές στον έλληνα πρωθυπουργό, ωστόσο συντονισμένος δυνατός βηματισμός... υπάρχει και στα Γερμανικά μέσα! Μας «πατάνε»  με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν, τη στιγμή που ο κος Σαμαράς συναντά την Καγκελάριος τους για να παρουσιάσει το ελληνικό πακέτο μέτρων και να ανατρέψει το εχθρικό κλίμα! Η Γερμανική  BILD στην οποία μίλησε ο κος Σαμαράς λίγες ώρες πριν πετάξει για Βερολίνο, «καλωσορίζει» τον Έλληνα πρωθυπουργό με μια εγγυητική επιστολή με αρχαιοελληνική γραμματοσειρά, ζητώντας από τον κο Σαμαρά να την υπογράψει(σχόλιο: αν ήταν ο ΓΑΠ θα το έκανε!)!
Στους όρους καλεί τον έλληνα πρωθυπουργό να δεσμευθεί ότι:
·         «Από την οικονομική βοήθεια για τη χώρα μου, δεν θα προκληθεί στο Γερμανό φορολογούμενο καμία ζημιά»
·         «Η Ελλάδα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Συμπεριλαμβάνεται η πώληση των ακατοίκητων νησιών εάν είναι απαραίτητο»(σχόλιο: αναφέρεται σε όσα είπε ήδη ο Σαμαράς για να «περάσουν» καλύτερα στον μέσο-ίσως άκρο- Γερμανό)
·         «Η Ελλάδα αναγνωρίζει όλα τα χρέη και στα κατάλληλα χρονικά διαστήματα με τους τόκους ανατοκισμού θα τα αποπληρώσει»(σχόλιο: το αντίθετο δηλ. η αποπληρωμή των χρεών της Γερμανίας φυσικά δεν θα γίνει ποτέ)
Όπως βλέπετε… ούτε λόγος για επαναδιαπραγμάτευση, παράταση δημοσιονομικής προσαρμογής  και ανάπτυξη!!! Πήγαν στον βρόντο δηλ. όλα όσα είπε ο έλληνας πρωθυπουργός λίγες ημέρες πριν στην συγκεκριμένη εφημερίδα. Όπως είχαμε αναφέρει και στο Star.gr, ο κος Σαμαράς είχε ζητήσει χρόνο από τους εταίρους προκειμένου για να πάρει ξανά μπροστά η οικονομία, τονίζοντας τις καταστροφικές συνέπειες ενδεχόμενης χρεοκοπίας.
Υ.Γ.: ακόμα και ο ΥΠ.ΕΞ. τους, τους είπε να το βουλώσουν, αλλά είναι συνήθεια πια η προπαγάνδα… Αφού τους έδωσαν θάρρος και η τακτική είναι επικερδής θα το πάνε ως το τέλος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου