Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤ(ό,τι και να κάνουν στην Ελλάδα θα γυρνάνε ακόμα και για θέματα ασφαλείας των χαρτονομισμάτων)

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤ(ό,τι και να κάνουν στην Ελλάδα θα γυρνάνε ακόμα και για θέματα ασφαλείας των χαρτονομισμάτων)
[δυστυχώς έχουμε πολιτεία που θέλει μόνο να εκμεταλλεύεται οικονομικά την κληρονομιά μας και αφήνει άλλους να την χρησιμοποιούν. Άλλους οι οποίοι μας βρίζουν και εξευτελίζουν καθημερινά…]
Bloomberg: Η ελληνική μυθολογία πηγή έμπνευσης για τα νέα ευρώ
Εικόνα από την ελληνική μυθολογία θα φέρουν τα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ που ετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειάς τους, σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση του θέματος, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg. Πρόκειται για την Ευρώπη, την πριγκίπισσα των Φοινίκων, κατά πάσα πιθανότητα κόρη του Αγήνορα, την οποία ο Δίας απήγαγε και η οποία αργότερα έμελλε να δώσει στην ήπειρο το όνομά της. Η εικόνα της Ευρώπης, θα αντικαταστήσει τις αρχιτεκτονικές εικόνες του υδατογραφήματος των νέων ευρώ, τα οποία η ΕΚΤ θα αρχίσει να τυπώνει και να διοχετεύει στην αγορά από την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η εικόνα αντί ενός γραφήματος, είναι δυσκολότερο να αντιγραφεί για την παραγωγή πλαστών χαρτονομισμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου