Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ(ακόμα και μετά την λήξη τους βεβηλώνουν τον θεσμό για τι άλλο, για το κέρδος!)

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ(ακόμα και μετά την λήξη τους βεβηλώνουν τον θεσμό για τι άλλο, για το κέρδος!)
[καυσαέριο Λονδίνου σε τιμή ευκαιρίας]
Στο... σφυρί «αέρας κοπανιστός» (Λονδίνου) στο eΒay!
Αγοράστε εμφιαλωμένο... φρέσκο Ολυμπιακό αέρα Λονδίνου
Θέλετε να νοιώσετε τη συναρπαστική ατμόσφαιρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και δεν μπορέσατε να βρεθείτε στη βρετανική πρωτεύσουα; Η λύση είναι απλή: Αγοράστε εμφιαλωμένο... φρέσκο Ολυμπιακό αέρα(κοπανιστό;) Λονδίνου στο eΒay! Ορισμένοι χρήστες του eBay με αμφιλεγόμενο επιχειρηματικό πνεύμα δημοπρατούν(άδεια;) πλαστικά μπουκάλια, τα οποία ισχυρίζονται ότι είναι... γεμάτα με την ατμόσφαιρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των πωλητών, ο αέρας συγκεντρώθηκε στην είσοδο του Ολυμπιακού Πάρκου του Λονδίνου μόλις πριν λίγες ημέρες, και τα μπουκάλια είναι άμεσα διαθέσιμα μέσω eBay στην κάπως αλμυρή τιμή των 50 στερλινών το τεμάχιο(ο αέρας του Πεκίνου ίσως να ήταν φθηνότερος λόγω ρύπανσης...) Ένα... μικρό μειονέκτημα της αγοραπωλησίας βέβαια, είναι ότι δεν μπορείτε να διακριβώσετε αν ό,τι υπάρχει μέσα στο πλαστικό μπουκάλι είναι όντως αέρας Λονδίνου, Αθήνας ή Κιέβου, επομένως θα πρέπει απλώς να εμπιστευτείτε τους πωλητές και την... ετικέτα. Η προθεσμία για κατάθεση των προσφορών λήγει την ημέρα που θα λήξουν και οι Αγώνες, αλλά εκείνοι που... βιάζονται μπορούν να αγοράσουν εδώ και τώρα εμφιαλωμένο «Ολυμπιακό αέρα» με το πενιχρό ποσόν των 100 λιρών. Περιέργως πώς, ο «Ολυμπιακός Αέρας» δεν έχει ακόμη προσελκύσει οποιεσδήποτε προσφορές, ίσως επειδή δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τη σύστασή του(απλής ή διπλής απόσταξης από τα καυσαέρια;).
Υ.Γ.: αέρα κοπανιστό πληρώσαμε μόνο και μόνο που είδαμε την λαμπαδηδρομία επί βρετανικού εδάφους και όλη την διοργάνωση! Μόνο αν σκοπεύουν να πληρώσουν αποζημιώσεις για το κιτς γίνεται αποδεκτή η αγοραπωλησία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου