Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ(καλύτερα έτσι) ΔΙΕΘΝΗ Ο ΓΑΠ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ(ο ίδιος)!

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ(καλύτερα έτσι) ΔΙΕΘΝΗ Ο ΓΑΠ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ(ο ίδιος)!
Ο Γ. Παπανδρέου για την επανεκλογή του ως προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς
Ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του(σχόλιο: όχι δεδομένο ότι θα ψήφιζε σωστά), στο έργο που έχει γίνει και στο έργο που έχει μπροστά της η οργάνωση, αλλά και ψήφο συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό, «ο οποίος τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται λόγω της κρίσης, αλλά βεβαίως και των αντιλήψεων που κυριαρχούν στην Ευρώπη και στη διεθνή σκηνή»(σχόλιο: κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα!), χαρακτήρισε ο Γιώργος Παπανδρέου την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στο 24ο Συνέδριο της οργάνωσης, στο Κέιπ Τάουν, στη Ν. Αφρική. «Είναι σίγουρα μια ψήφος αλληλεγγύης στους Έλληνες, αλλά και σε όλους τους λαούς που πλήττονται από την συντηρητική πολιτική που κυριάρχησε μετά από τη μεγάλη κρίση του 2008»(σχόλιο: μας έκλεισε το σπίτι και μας σκέφτεται. Ως πρωθυπουργός τα ίδια με τον νυν δεν έκανε και χειρότερα;) είπε μετά την εκλογή του. Ο πρώην πρωθυπουργός έβαλε κατά αυτής της συντηρητικής πολιτικής, «που ακόμη δεν έχει κατανοηθεί πόσα προβλήματα, τεράστια προβλήματα έχει προκαλέσει σε μεγάλα κοινωνικά στρώματα, σε μεγάλους πληθυσμούς σε ολόκληρο τον κόσμο»(σχόλιο: δεν είναι όλοι μεγάλοι διανοητές όπως εσύ Jeffrey που ξέρεις από δυσκολίες) και που «δεν «φέρνει» λύσεις, την ώρα που απαιτείται επένδυση στον άνθρωπο, απαιτούνται επενδύσεις στην ανάπτυξη και μείωση των τεράστιων ανισοτήτων». Μιλώντας για το έργο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι η οργάνωση «έχει ενεργό, παρεμβατικό λόγο και ρόλο στις εξελίξεις, σε μια κρίσιμη εποχή, που τα προβλήματα δεν περιορίζονται, δεν «χωράνε» στα όρια των εθνικών συνόρων» (σχόλιο: το πολυπολιτισμικό όραμα του ΓΑΠ όπως εφαρμόζεται ακόμα στην Ελλάδα. Διάλυση συνόρων). Ο επανεκλεγείς πρόεδρος, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως το γεγονός ότι σήμερα περισσότερα από 60 κόμματα ζητούν να γίνουν μέλη στη ΣΔ, «δεν δείχνει απλώς το ενδιαφέρον τους για το έργο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αλλά αναδεικνύει και τον δυναμικό ρόλο που διαδραματίζει όλο και περισσότερο η μεγαλύτερη πολιτική Οργάνωση της υφηλίου». «Η Οργάνωσή μας, η Σοσιαλιστική Διεθνής, παραμένοντας σταθερή στις αξίες της δημοκρατίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης(σχόλιο: με ένα μάτσο δικτάτορες μιλάμε για προσήλωση σ’ αυτά τα αγαθά), στον αγώνα για την πράσινη ανάπτυξη(σχόλιο: το σχέδιο ΗΛΙΟΣ(HELIOS) με την Γερμανία), θα μεταρρυθμίζεται, θα προσαρμόζεται με σταθερότητα στις αρχές της στις απαιτήσεις των καιρών, ώστε να γίνει ακόμη πιο συμμετοχική, ακόμη πιο αποτελεσματική, ενισχύοντας τις δυνάμεις της, πολλαπλασιάζοντας τις δυνατότητες της», σημείωσε ο κ. Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου