Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ(νέο κρούσμα στα Χανιά)!!!


ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ(νέο κρούσμα στα Χανιά)!!!
Ο ένας προσκαλεί τους Τούρκους στην Θεσσαλονίκη, άλλος βάζει στην αποθήκη την Σφαγή της Χίου, άλλος κρεμάει στο δημαρχείο δίπλα-δίπλα ελληνική και τουρκική σημαία, οι άλλοι στην Θράκη κάνουν τεμενάδες στο τουρκικό προξενείο… Μετά με τόσα γιουσουφάκια πώς να είμαστε ασφαλείς;!
Απίστευτο: Έδωσαν τούρκικα ονόματα σε οδούς του νομού Χανίων! Τη «δόξα» του κ. Μπουτάρη φαίνεται να ζήλεψε και η δημοτική αρχή του δήμου Χανίων! Πριν από λίγες ημέρες υλοποιήθηκε η απόφαση μετονομασίας δρόμων της πόλης των Χανίων σε... τούρκικα ονόματα! Έτσι η 2η πάροδος Γεωργιάδη στην Νέα Χώρα Χανίων, πλέον θα λέγεται «Βέροβιτς Πασά» η 4η πάροδος θα λέγεται «Ρεούφ Πασά» και η 1η πάροδος θα λέγεται «Φωτιάδη Πασά»! Όλοι τους... φιλέλληνες όπως μας υπενθυμίζουν οι ταμπέλες σε παρένθεση κάτω από τα ονόματα! Ως φαίνεται η Ελληνική και η Κρητική Ιστορία... στέρεψε από Ήρωες ώστε να ονομάσουμε δρόμους και πλατείες! Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν και μαζεύουν υπογραφές για το θέμα.
Υ.Γ.: πρέπει να είναι μοναδική περίπτωση παγκοσμίως αυτό που γίνεται ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, δηλ. η αγάπη των αρχών μιας χώρας(Ελλάδα) στους σφαγείς του λαού της(Τουρκία)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου