Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ(η ατιμωρησία πια δεν θα περάσει, θα λογοδοτήσετε)

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ(η ατιμωρησία πια δεν θα περάσει, θα λογοδοτήσετε)
Άλλη μια ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ στέλνει καταγγελία στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για την προδοσία της Ελλάδας. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΛΕΜΗ το όνομά της. Η καταγγελία της είναι σε 10 μέρη, με αναλυτική παρουσίαση του πώς φθάσαμε στην προδοσία και το πώς πάει να σώσει το τομάρι της η Μεταπολίτευση, τα 2 χρόνια που ξεπουλάει την Ελλάδα. Αναφέρει ότι στην Ελλάδα συντελείται ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της Παγκόσμιας Ιστορίας. Πλέον ακούγεται και στο εξωτερικό αυτό(βλ. Κώστας Γαβράς, μίλησε στο Παρίσι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με 1ο θύμα την Ελλάδα, ως την αρχή ενός πειράματος που θα γενικευθεί αρχικά στην Ευρώπη και μετά στον πλανήτη). Η 1η μήνυση για εσχάτη προδοσία, αμέσως μετά την ψήφιση του 1ου μνημονίου, έγινε από δικηγορικούς συλλόγους και τον ιατρό κο. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ από την Χαλκίδα. Ακολούθησαν οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ(μάνα και κόρη) κες. ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΤΑΝΥΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ. Λοιδορούνται ως φασίστες, γραφικοί και ακραίοι, αλλά έχουν γίνει ο εφιάλτης των Εφιαλτών. Η ατιμωρησία τέλος. Όσο και να προσπαθεί το παρακράτος να μην πάνε στην Δικαιοσύνη τα αποδεικτικά του ξεπουλήματος, δεν την γλυτώνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου