Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΓΙΑ ΒΕΡΕΜΗ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!(αυτός ο προσκυνημένος, άλλος ένας δηλ., Υπουργός Παιδείας(;))

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΓΙΑ ΒΕΡΕΜΗ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!(αυτός ο προσκυνημένος, άλλος ένας δηλ., Υπουργός Παιδείας(;))
Στόχος όλων των ανθελλήνων διαχρονικά ήταν η διάλυση του ελληνικού έθνους, γιατί η Ιστορία, η θέση και η προσφορά της Ελλάδας, ήταν το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ όπλο του ανθρώπου έναντι στον άπληστο ηγέτη, τους χρηματοδότες και τα όπλα με τα οποία πάλευαν να περάσουν τα πιο νοσηρά σχέδιά τους. Η Μπενάκη είπε, σε ανύποπτο χρόνο, στον Παπούλια(συγχαρητήρια για την ορκωμοσία του) για τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν κατά την 5ετή του θητεία. Ο ΓΑΠ έλεγε ότι προτιμά να δώσει μερικά νησάκια για να κοιμάται ήσυχος(ενώ στην κρίση ήταν ξύπνιος). Ήξεραν όλοι προφανώς που θα έφτανε το μεγάλο τους φαγοπότι και τι ήθελαν οι «εταίροι» από την Ελλάδα, δανείζοντάς την αφειδώς για να βουλώνουν στόματα με προπαγάνδα και «ευημερία». Σήμερα, βγαίνει στο φως, η σκέψη Παπαδήμου για τον διορισμό του Θάνου Βερέμη ως Υπουργού Παιδείας! Ο Βερέμης, του ΕΛΙΑΜΕΠ(χορηγός του ο George Soros), που με την Μαρία Ρεπούση(θα είναι με τον Κουβέλη-κουνέλι στο καπέλο των «τελειωμένων» προδοτών της Μεταπολίτευσης υποψήφια) αποφάσισαν να «αναμορφώσουν», ξαναγράψουν καλύτερα την δική τους εκδοχή της ελληνικής Ιστορίας με άξονα την «συμμόρφωσή» της στις επιταγές της «Νέας Τάξης», που κάνει τα αδύνατα δυνατά, να ξεχάσει η Ανθρωπότητα την προσφορά της Ελλάδας στην παγκόσμια Ιστορία και την αντίστασή της σε κάθε δυνάστη από αρχαιοτάτων ετών. Θέλουν να σβήσει η ιστορική μας μνήμη από τις προδοσίες των «φίλων» μας Ευρωπαίων, όποτε εμείς συμβάλλαμε με αίμα και δάκρυα, στην ειρήνη ΕΙΔΙΚΑ στην Ευρώπη(2 Παγκόσμιοι Πόλεμοι). Άξονες της «Ιστορίας» αυτής θα είναι
1.    Η θεωρία για την ασυνέχεια του Ελληνισμού από την Αρχαιότητα ως σήμερα, η «απόδειξη» δηλ. ότι οι Έλληνες δεν είναι άμεσοι απόγονοι των αρχαίων τους προγόνων, αλλά μείγματα Σλάβων, Αλβανών, Τούρκων και ό,τι άλλο λέει η φράγκικη προπαγάνδα κατά καιρούς για την καταγωγή μας, αντίθετα από διεθνείς έρευνες για το DNA των Ελλήνων.
2.    Η αποδόμηση της ελληνικής Ιστορίας, με βασικό άξονα την άποψη ότι οι Έλληνες δεν είναι θύματα της Ιστορίας(άποψη Ρεπούση)
3.    Η υποταγή στα σχέδια της Νέας Τάξης για τα Βαλκάνια(Σκόπια), την Τουρκία(Αιγαίο, Θράκη, λαθρομετανάστες) και την Ελλάδα(διάλυσή της και μετατροπή σε γεωπολιτικό χώρο με πολυπολιτισμικό μοντέλο διοίκησης και χαβούζα λαθρομεταναστών και «σκλαβοπάζαρο» για είλωτες για Βορειοευρωπαϊκές χώρες, με «άρχοντες» την πλούσια «ελίτ» των σπουδαγμένων στο εξωτερικό «Ελλήνων» με την «παιδεία» που θέλουν οι «μεγάλοι» ηγέτες, που «βοηθούν» τώρα την Ελλάδα στην κρίση που δημιούργησαν)
Στους πολλούς ο «κύριος» Βερέμης έγινε γνωστός και… αγαπητός μέσα από το έκτρωμα του ΣΚΑΪ για το «1821», που απέδειξε ότι οι Έλληνες, ευτυχώς, έχουν αντισώματα στην Νέα Τάξη. Είπε και ότι δεν έγινε γενοκτονία, προσχεδιασμένη και με τις «ευλογίες» των Φράγκων(ΕΙΔΙΚΑ του κάιζερ) κατά του Ελληνισμού κατά τον Α’ ΠΠ ως το 1922-23. Και οι οποίοι, κατάφεραν να στείλουν στον αγύριστο και την Δραγώνα, που επέβαλε στην εκπαιδευτική κοινότητα ο Σημίτης, χάρη ρουσφετιού στον άνδρα της «κυρίας». Η «κυρία» Ρεπούση, πάλι, αναφέρθηκε στην Καταστροφή της Σμύρνης ως συνωστισμό και μάλλον η ταινία «ΣΜΥΡΝΗ, Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΙΑΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ, 1900-1922», θα της φαίνεται προπαγάνδα εθνικιστική. Αυτοί όλοι έχουν σπείρει και άλλα φίδια εθνομηδενισμού και ανθελληνισμού που προκαλούν με κάθε ευκαιρία. Ο Παπαδήμος ήξερε και ξέρει αυτό το σινάφι που κάνει «ιστορικές» εκπομπές με Τούρκους «ιστορικούς» και θα συνεχίσει τα ίδια στο Υπουργείο, όπως με την Διαμαντοπούλου, που βρήκε από τον ΓΑΠ και τις οποίας τα εγκλήματα είναι εμφανή ακόμα και στον τίτλο του πάλαι ποτέ Υπουργείου ΕΘΝΙΚΗΣ Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου