Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ(οι δικοί μας χαίρονται τις… διαπραγματεύσεις)

ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ(οι δικοί μας χαίρονται τις… διαπραγματεύσεις)
1.         Πολωνός(με ό,τι αυτό φέρνει στο νου όσων ξέρουν ιστορία, βλ. Β’ ΠΠ) Υπουργός Εξωτερικών Radek Sikorski(29-30/11/2011): «Φοβάμαι πιο πολύ τη γερμανική αδράνεια παρά την ισχύ των Γερμανών». […]«Απαιτώ από τη Γερμανία, για το δικό μας και το δικό σας καλό, να τη βοηθήσετε (σσ: την ευρωζώνη) να επιβιώσει και να ευημερήσει. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει. Θα είμαι πιθανόν ο πρώτος Πολωνός υπουργός Εξωτερικών στην ιστορία που θα πει αυτό: Φοβάμαι την ισχύ των Γερμανών λιγότερο από τη γερμανική αδράνεια. Έχετε καταστεί το σημαντικό έθνος για την Ευρώπη» δήλωσε επί λέξει ο Πολωνός Υπουργός.» […] Σε ομιλία του στο Βερολίνο χθες, ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών κ. Radoslaw Sikorski, προειδοποίησε: «Βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού… Μάλλον είμαι ο πρώτος ΥΠΕΞ της Πολωνίας στην ιστορία που εκστομίζει κάτι τέτοιο, αλλά το λέω: Φοβάμαι την γερμανική ισχύ λιγότερο απ’ όσο αρχίζω να φοβάμαι την γερμανική απραξία.» […]
2.         Ούγγρος Πρωθυπουργός Victor Orban κατά Commision(04/03/2012): «Έχω εκλεγεί, η ουγγρική κυβέρνηση είναι εκλεγμένη, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι επίσης εκλεγμένο. Όμως ποιος εξέλεξε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή; Πού είναι η δημοκρατική της νομιμότητα;» […] Η ΕΕ ακόμα δεν «έφαγε» την απόφαση της Βουδαπέστης να ξαποστείλει το ΔΝΤ!!! Ο Παπαδήμος όμως τι να πει για εκλογή; Υπάλληλός τους είναι και τις διαταγές τους εκτελεί.
3.         Βρετανός Ευρωβουλευτής Nigel Farrage: έχει μιλήσει για τα πάντα, κατορθώνοντας να ρίξει τις μάσκες της Δημοκρατίας στην ΕΕ. Του έκλεισαν το μικρόφωνο, όταν είπε την αλήθεια που πόνεσε, για την αποστολή gauleiter στην Ελλάδα-ή αποικία των Βρυξελλών πια-. Έκανε «ρόμπα» τον, επανεκλεγμένο(όχι από τους πολίτες της ΕΕ, που, βλέποντας μόνο τους Βέλγους πόσο τον αγαπούν και την φάτσα του, αλλάζουν δρόμο) πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Herman Van Rompuy. Ο σεβασμός και η εκτίμησή του στους Έλληνες και την Ιστορία της Ελλάδας είναι φανερός από την 1η στιγμή που θα μιλήσει σε ελληνικό ΜΜΕ(π.χ. ΝΕΤ «ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ», 18/02/2012).
4.         Η γερμανική αριστερά(κορυφαία μέλη οι Gregor Gysi και Sahra Wagenknecht) είναι στο πλευρό μας έμπρακτα, αλλά οι Γερμανοί «πολιτικοί» της κυβέρνησης και τα ελεγχόμενα από αυτούς ΜΜΕ της πεντάρας, έχουν μπει πολύ δυνατά στον ρόλο του ηγεμόνα ή προσπαθούν να καλύψουν τις βρωμιές τους με ρατσιστικά σχόλια και εκβιασμούς. Οι σκεπτόμενοι Γερμανοί, όχι μόνο πολιτικοί, δηλώνουν την συμπαράστασή τους με κάθε ευκαιρία(πχ. εκπομπές στην τηλεόραση, ΡΧΣ «γράμμα από ένα γουρουνάκι», 23/04/2010) και λένε συγγνώμη εκ μέρους της κυβέρνησής τους. Δεν ξεχνούν την προσφορά της Ελλάδας στην Ανθρωπότητα και ΜΟΝΟ γι’ αυτό και για το ότι στην χώρα αυτή-λίκνο της Δημοκρατίας κατά την εξαιρετική βουλευτή Haike Haensel- ζουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και όχι πειραματόζωα. Άλλοι μεγάλοι Γερμανοί πολιτικοί, διαφόρων χώρων, επίσης κατακρίνουν τις εμμονές της Merkel. Πλέον, όμως, αυτές προκαλούν κακό στην εικόνα της Γερμανίας, αλλά μάλλον είναι αργά να μαζέψει το Υπ. Εξωτερικών της χώρας τα ασυμμάζευτα με τις προσβολές και την χολή, που δεν σταματάει.
5.         Πρωθυπουργός της Σλοβακίας Iveta Radičová(02/03/2012). Δικαιολογεί γιατί η χώρα της δεν «βοήθησε» την Ελλάδα. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ την κατηγόρησαν για… ανθελληνισμό. «Ας το πούμε ευθέως: Αυτή δεν είναι βοήθεια προς την Ελλάδα, αλλά μάλλον προς τις τράπεζες στις οποίες οφείλει η Ελλάδα», δήλωσε η κ. Radičová στην εφημερίδα «Sme»».
Οι δικοί μας χαριεντίζονται και σκέφτονται τις εκλογές και το τομάρι τους…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου