Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΑΦΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ Ν ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ Η BILD ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤ!

ΑΦΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ Ν ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ Η BILD ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤ!
BILD: «Όχι άλλα γερμανικά χρήματα για χρεοκοπημένα κράτη, Herr Draghi!
[στου κουφού την πόρτα… πάρτη πόρτα και φύγε είναι οι Γερμανοί. Όλοι τους λένε σκάστε και αυτοί τον χαβά τους!]
Προκαλεί ξανά σήμερα η γερμανική ταμπλόιντ εφημερίδα BILD, η οποία στο σημερινό της πρωτοσέλιδο γράφει: «Όχι άλλα γερμανικά χρήματα για χρεοκοπημένα κράτη Herr Draghi. Η εφημερίδα έγραψε ότι θα ζητήσει πίσω ένα πρωσικό κράνος(σχόλιο: δώστο ρε Ιταλέ πρόεδρε της ΕΚΤ, υπάρχουν ωραιότερα καπέλα από δαύτο στην χώρα σου. Δεν ξέρουν ότι δεν απαιτείς πίσω ένα δώρο που κάνεις, ειδικά αν είσαι σπάγκος και αυτό γίνεται μια φορά στα 1000 χρόνια) που είχε δώσει στον Mario Draghi φέτος,  εάν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας «μαλακώσει» την στάση του και παραβιάσει την πρωσικού τύπου πειθαρχία που του αποδίδεται. Το κείμενο έχει φωτογραφία του κ. Draghi που γελούσε, ενώ δεχόταν το πρωσικό κράνος με αιχμή. Η εφημερίδα γράφει ότι το κράνος αποτελεί σύμβολο της αυστηρής πρωσικής πειθαρχίας εναντίον του πληθωρισμού. «Τώρα όμως ο Draghi μοιάζει να είναι πιο υποχωρητικός έναντι χρεωμένων εθνών, όπως η Ισπανία και η Ιταλία» παρατηρεί.
Υ.Γ.: είναι θέμα καταγωγής, πιστεύω και DNA τελικά η συμπεριφορά… Οι Γερμανοί(«ελίτ) ΔΕΝ άλλαξαν από την εποχή των Γότθων παρά ελάχιστα! Ο Junker έλεγε κάτι για εθνικισμό έμμεσα και μάλλον κάτι τέτοιους είχε στο νου του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου