Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ Η ΡΟΥΜΑΝΑ ΤΡΟΙΚΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!


ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ Η ΡΟΥΜΑΝΑ ΤΡΟΙΚΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!
[είναι σίγουρο ότι η «κυρία» δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τον κόμη Δράκουλα;! Το έλεγξε αυτό κανείς;!]
ΔΝΤ προς Κύπρο: Δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα(στην Ελλάδα το καταλάβαμε από την… καλή και την (πολύ)ανάποδη από την 1η στιγμή αδέρφια Κύπριοι)
Σκληρές υποδείξεις από τους εκπροσώπους της τρόικας προς την κυπριακή κυβέρνηση αποκαλύπτουν τα πρακτικά της συνάντησης στην κυπριακή Βουλή. Η εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη Λευκωσία, Delia Velculescu, τόνισε στους βουλευτές της Επιτροπής Οικονομικών ότι «εμείς είμαστε οι δανειστές σας» και ότι το ΔΝΤ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Συνεπώς, δεν μπορεί να δώσει ελαφρυντικά σε κανέναν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος». Η κ. Velculescu υπέδειξε επίσης ότι «για να μπορέσει η οικονομία σας να σταθεί κυριολεκτικά στα πόδια της πρέπει να γίνουν δραστικές μεταρρυθμίσεις»(σχόλιο: όπως στην Ρουμανία;!). Από τη μεριά του ο Maarten Verwey, εκπρόσωπος της Κομισιόν, είπε ότι «προμηνύεται μπροστά σας μια δύσκολη περίοδος», απευθυνόμενος στα μέτρα που περιμένουν τον κυπριακό λαό.
Υ.Γ.: η κύρια… Δρακουλέσκου είχε προτείνει «σκίσιμο» και για την Ελλάδα!!! Χωρίς, σε αντίθεση με την Κύπρια Υπουργό Εργασίας, να αντιδράσει(σιγά μην το έκανε) ΚΑΝΕΝΑΣ «Έλληνας» παράγοντας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου