Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟ(Τουρκοκύπρια αθλήτρια δηλώνει περήφανη πολίτης(;) της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου»(Κατεχόμενα))

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟ(Τουρκοκύπρια αθλήτρια δηλώνει περήφανη πολίτης(;) της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου»(Κατεχόμενα))
[προφανώς ΔΕΝ είναι αιτία αποκλεισμού ισοβίως της αθλήτριας από ΟΛΕΣ τις διεθνείς οργανώσεις ή και της ίδιας της Τουρκίας ή για αντίδραση από την «ελληνική» κυβέρνηση και την ΕΟΕ ή τις κυπριακές αρχές που είναι ακόμα πιο άμεσου ενδιαφέροντος η πρόκληση. Η Τρόικα πια προηγείται των εθνικών θεμάτων και των πολιτών Ελλάδας και Κύπρου και του Ελληνισμού]
Τουρκοκύπρια αθλήτρια: Εκπροσωπώ την Τουρκική Δημοκρατία της Β. Κύπρου
Μετά την εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν τουρκοκυπριακές οργανώσεις στα κατεχόμενα για την... «απομόνωση» και τον «αποκλεισμό» των Τουρκοκυπρίων αθλητών, νέο κρούσμα προέκυψε, αυτή τη φορά μετά από δηλώσεις Τουρκάλας αθλήτριας του στίβου. Συγκεκριμένα, η Meliz Redif η οποία πρόκειται να αγωνιστεί στη σκυταλοδρομία 4Χ400 δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας της πως νιώθει ότι εκπροσωπεί πρώτα την διεθνώς μη αναγνωρισμένη «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου», το ψευδοκράτος δηλ. και μετά την Τουρκία. Η Redif έχει γεννηθεί στα κατεχόμενα και όπως δηλώνει νιώθει ότι αντιπροσωπεύει πρώτα από όλα τους Τούρκους της Μεγαλονήσου του οποίους και θέλει να κάνει περήφανους. «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ στο Λονδίνο. Είμαι ανυπόμονη μέχρι τον αγώνα. Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά ανυπομονούμε να ξεκινήσει. Όταν βγούμε στην Ολυμπιακή πίστα, δεν θα εκπροσωπώ απλώς την Τουρκία, αλλά θα μεταφέρω την προσδοκία και τις ελπίδες ολόκληρου του τουρκικού έθνους της Κύπρου! Αισθάνομαι πολύ περήφανη, η υποστήριξη είναι πολύ μεγάλη», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Υ.Γ.: στην αγγλική έκδοση της Wikipedia τα κατεχόμενα ονομάζονται «Β. Κύπρος»(αφορμή η έρευνα η αναφορά στην «πατρίδα» της «αθλήτριας»)… Για να δείτε τι εστί Κυπριακό Ζήτημα εκτός Ελλάδας. Απλά ένα «πολιτικό πρόβλημα». Κατοχή και δολοφονίες ή καταλήστευση περιουσιών και λεηλασία πολιτιστικής κληρονομιάς ούτε που αναφέρονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου