Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ(αργούν να διαβάσουν και να πιάσουν τα στατιστικά στοιχεία γιατί πονάει και επιπλέον έστησαν ολόκληρη προπαγάνδα στο ψέμα τους που μας κατέστρεψε μαζί με την λιτότητα)

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ(αργούν να διαβάσουν και να πιάσουν τα στατιστικά στοιχεία γιατί πονάει και επιπλέον έστησαν ολόκληρη προπαγάνδα στο ψέμα τους που μας κατέστρεψε μαζί με την λιτότητα)
[εδώ είναι η απόδειξη ότι οι σοβαροί Γερμανοί δημοσιογράφοι ΔΕΝ γράφουν κατά παραγγελία αλλά με στοιχεία]
Οι Έλληνες εργάζονται περισσότερο από τους Γερμανούς αναφέρει η ZEIT Την «διάγνωση» του προβλήματος χρέους της Ελλάδας επιχειρεί στις οικονομικές της σελίδες η ZEIT , καλώντας τους Γερμανούς να σταματήσουν τα περί ελληνικής τεμπελιάς.
Η εβδομαδιαία εφημερίδα αναφέρεται στα ατού της Ελλάδας συγκαταλέγοντας σε αυτά τον ισχυρό τουρισμό, τις ενισχυμένες εξαγωγές ελληνικών προϊόντων όπως ελιές, καπνός και κρασί και τον ακμαίο κλάδο της ναυτιλίας. Στις αδυναμίες της Ελλάδας συγκαταλέγει την 5ετία(σχόλιο: αίτια το κράτος και η δράση του και οι πελάτες του με την συμπεριφορά τους, από κοινού με την αντιμετώπιση της Ευρώπης) οικονομικής ύφεσης, το αφιλόξενο επενδυτικό περιβάλλον και τη σχεδόν ανύπαρκτη βιομηχανία(σχόλιο: την διαλυμένη σκόπιμα την δεκαετία του 1980 οικονομία καλύτερα). Η εφημερίδα εντοπίζει ένα, κατά τη γνώμη της, ενδιαφέρον στοιχείο: «Την ώρα που η μεσαία τάξη και οι φτωχοί έπρεπε να υποστούν δραματικές περικοπές, οι πλούσιοι της Ελλάδας τις απέφυγαν σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια της κρίσης. Έτσι το δημόσιο ταμείο έχει ετήσιες απώλειες € 40 έως 45 δις εξαιτίας της φοροδιαφυγής. Το μισό αυτού του ποσού θα επαρκούσε για να επαναφέρει ως ένα βαθμό τη χώρα σε ορθή πορεία». Σύμφωνα με τη Deutche Welle το δημοσίευμα καταλήγει με 2 συμβουλές. Προτρέπει τους αναγνώστες να αναγνωρίσουν την ιστορική προσφορά της Ελλάδας στην υπόλοιπη Ευρώπη(σχόλιο: για την κυβέρνηση ΕΙΔΙΚΑ της Γερμανίας ακόμα και η Ακρόπολη έχει τιμή!). Παράλληλα συνιστά να σταματήσουν οριστικά τα όποια σχόλια περί ελληνικής τεμπελιάς, καθώς οι Έλληνες εργάζονται στατιστικά περίπου 44 ώρες εβδομαδιαίως, ενώ οι Γερμανοί μόνο 41! Και αυτά έστω και σπανιότατα μέσω του Γερμανικού Τύπου και μάλιστα μέσω ενός σοβαρότατου εντύπου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου