Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ(μπάχαλο με τα εισιτήρια πατέρα 2 αθλητών-αδελφών της Εθνικής πόλο)!

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ(μπάχαλο με τα εισιτήρια πατέρα 2 αθλητών-αδελφών της Εθνικής πόλο)!
Έχουν χάσει την μπάλα οι Άγγλοι: Δεν αναγνωρίζουν τα εισιτήρια του πατέρα των αδερφών Αφρουδάκη
Έχουν χάσει στην μπάλα οι Άγγλοι με τα εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων ενώ υποβάλλουν σε απίστευτη ταλαιπωρία απλούς ανθρώπους κάνοντάς τους να βλαστημάνε την ώρα και την στιγμή που επισκέφθηκαν το Λονδίνο. Είναι χαρακτηριστική η περιγραφή του  Πολύβιου Αφρουδάκη, πατέρα των αδελφών Αφρουδάκη για την οδύσσεια που πέρασε. «Ήρθαμε με πληρωμένα εισιτήρια στο Λονδίνο. Την 1η μέρα οι διοργανωτές μας έδωσαν τα εισιτήρια  μας, ονομαστικής αξίας όμως 30 £ ενώ είχαμε πληρώσει 45! Από το παιχνίδι με την Ιταλία και ύστερα, δεν αναγνωρίζουν τίποτε και δεν μας βάζουν καν στο κολυμβητήριο! Είχα κλείσει από την Αθήνα εισιτήρια για την οικογένειά μου, την οικογένεια του αδελφού μου και άλλων συγγενών για όλα τα παιχνίδια της Εθνικής μας στην 1η φάση και είχα χρεώσει την κάρτα μου με € 3.780. Με το αποδεικτικό πληρωμής ήρθαμε εδώ και μπήκαμε στο κολυμβητήριο μόνο με την Κροατία. Στο 2ο ματς δεν μας αναγνώριζαν τίποτα και έτρεχα όλη μέρα με την γυναίκα μου να ταλαιπωρούμαστε να βρούμε νέα εισιτήρια τα οποία τα ξαναπλήρωσα με μετρητά! Από σήμερα επειδή τελείωσαν τα μετρητά, χρεώνω την κάρτα μου τρέχοντας κάθε μέρα να βρω εισιτήρια που ήδη είχα κλείσει» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Οι άνθρωποι είναι άνω ποταμών και έχουν το θράσος να κάνουν κριτική μόνο στην Ελλάδα, αντί να κοιταχτούν πρώτα στον καθρέφτη. Προσπάθησα να βρω λύση μέσω του Σπιτιού των Ελλήνων που είχα ακούσει ότι εκεί είχαν εισιτήρια για τους γονείς των αθλητών, αλλά δεν μπόρεσα παρά το γεγονός ότι οι 2 κοπέλες της ΕΟΕ προσπάθησαν να με εξυπηρετήσουν. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα.» Εντωμεταξύ το κουφό είναι ότι οι Βρετανοί στο επίσημο site τους μιλάνε για διαθεσιμότητα εισιτηρίων και όταν μπεις στο αγώνισμα που σε ενδιαφέρει το σύστημα σου βγάζει sold out!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου