Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ… ΤΟΥΡΚΙΚΗ(και οι Ολυμπιακοί Αγώνες αγγλικοί και ο Μεγαλέξανδρος Σκοπιανός και η Ήπειρος αλβανική και οι Έλληνες εξωγήινοι;!)

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ… ΤΟΥΡΚΙΚΗ(και οι Ολυμπιακοί Αγώνες αγγλικοί και ο Μεγαλέξανδρος Σκοπιανός και η Ήπειρος αλβανική και οι Έλληνες εξωγήινοι;!)
[με τέτοια ανδρείκελα που έχουμε για «ηγέτες», έχουμε ξεχάσει-ή θα’ θελαν και το παλεύουν με λύσσα εντός και εκτός ελληνικής επικράτειας- ΒΑΣΙΚΕΣ γνώσεις]
Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίστευτο! Οι Τούρκοι ζητούν την Ολυμπιακή Φλόγα!
Όλα τα περιμέναμε από τους Τούρκους, αλλά ότι θα έφταναν στο σημείο να αμφισβητήσουν και-κυρίως- να διεκδικήσουν την Ολυμπιακή Φλόγα, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων, δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε(σχόλιο: κάποιοι μπορούσαμε. Είναι ικανοί για όλα οι γείτονες! Αλλά για όλα!)... Μοιάζει απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό, αλλά και επίσημο, καθώς δια στόματος του Τούρκου πρωθυπουργού, Tayyip Erdoğan και μάλιστα σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Jacques Rogge, ειπώθηκε το αμίμητο... Πως η Φλόγα ανήκει στην Τουρκία και θα πρέπει να της επιστραφεί... Μάλιστα, οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι στην Αττάλεια υπάρχει βουνό που το έχουν ονομάσει Όλυμπο και ότι σε αυτή την περιοχή της Αρχαίας Λυκίας(σχόλιο: ΝΔ Μ. Ασία, 1η αναφορά στην Ιλιάδα του… Ομέρ κατά τους γείτονες), ανάβουν φωτιές με φυσικούς τρόπους εδώ και χιλιάδες χρόνια(σχόλιο: οι Τούρκοι-δυστυχώς- εμφανίστηκαν και άρχισαν την «πλούσια» δράση τους περί τον 6ο μ.Χ. αι.), λόγω της ύπαρξης μεθανίου στο υπέδαφος. Βέβαια, το γιατί οι Τούρκοι θυμήθηκαν το 2012 να δημιουργήσουν τέτοιο θέμα, αποτελεί ένα ερώτημα στο οποίο θα πρέπει κάποια στιγμή να απαντήσουν... Έχει, όμως και συνέχεια ο παραλογισμός των «γειτόνων» μας. Και αυτό, διότι σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Erdoğan προχώρησε στην υποβολή επίσημου αιτήματος προς τη ΔΟΕ και τον Jacques Rogge, για την απόκτηση των... δικαιωμάτων της Ολυμπιακής Φλόγας. Από την πλευρά της ΔΟΕ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία επίσημη αντίδραση, αν και θεωρείται βέβαιο ότι θα προκύψει πίεση προς τα στελέχη της, ώστε να βάλουν ένα τέλος και... άμεσα στους παραλογισμούς των Τούρκων. Αξίζει, άλλωστε, να σημειωθεί ότι η Τουρκία διεκδικεί(σχόλιο: για την υποψηφιότητα της Κωνσταντινούπολης πήγε ο Τούρκος Αγγλία και κατηγόρησε με «τρόπο», α λα «ευρωπαϊκή» Τουρκία, τους Ευρωπαίους ότι δεν έγιναν ποτέ Ολυμπιακοί σε μουσουλμανική χώρα) τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, μαζί με τη Μαδρίτη και το Τόκιο και εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς τους λόγους που επιθυμεί με κάθε επισημότητα να δημιουργήσει θέμα ολυμπιακής φλόγας...
Υ.Γ.: η ΕΟΕ βέβαια πάλι δεν θα βρει θέμα, όπως έκανε και με την… μετακόμιση των Αγώνων και το νέο σπίτι τους στο Λονδίνο!!! Άλλωστε υπάρχει μια ελληνοτουρκική «φιλία» και είμαστε καρντάσια. Με ένα σήριαλ μπορούμε να τα βρούμε και να ησυχάσουμε! Αυτοί είναι οι Ολυμπιακοί του αίσχους! Από την λαμπαδηδρομία γίνεται γελοιοποίηση κάθε τι που θυμίζει ότι οι Αγώνες είναι ελληνικοί. Ή εξαφανίζεται για να μην θιγεί η «περηφάνια» των αρχοντοχωριατών της αγγλικής «ελίτ». Τώρα τι σχέση έχει ο Τούρκος, ένα τουρκικό… Όλυμπος με μια ΙΕΡΗ φλόγα που βγαίνει από το κοίλον κάτοπτρον(ελληνική πατέντα γερμανικής κατασκευής, 1936) στο Ηραίο της Ολυμπίας, αναπαριστά την κλοπή, για το καλό της Ανθρωπότητας, της φωτιάς του Δία από τον Προμηθέα και σχετίζεται με τις θυσίες των αρχαίων Ελλήνων στον βωμό πριν από τους αθλητικούς αγώνες λίγο δύσκολο να το κατανοήσεις. Αλλά αν συμφέρει τους «πολιτισμένους» της ΔΟΕ μπορεί να τουρκέψει η Φλόγα άνετα. Πόσο δηλ. πιο πολύ από τους Άγγλους μπορεί να την ξεφτιλίσει ένας Τούρκος;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου