Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΝΑΝΕ!!!(δημοσίευμα BILD, που ανακατεύει αποζημιώσεις, ανεργία, κρίση και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μας κάνει όλους ένα με την άκρα δεξιά και επικίνδυνους για την Ευρώπη(= Γερμανία κατά Merkel))


ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΝΑΝΕ!!!(δημοσίευμα BILD, που ανακατεύει αποζημιώσεις, ανεργία, κρίση και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μας κάνει όλους ένα με την άκρα δεξιά και επικίνδυνους για την Ευρώπη(= Γερμανία κατά Merkel))
BILD: Ελληνίδα μας ζητάει € 70 δις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, η 29χρονη Βίκυ Βουλβουκέλη, μέλος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ζητάει € 70 δις από τη γερμανική κυβέρνηση σαν αποζημίωση για τον Β' ΠΠ. Το δημοσίευμα με τίτλο «Αυτή η Ελληνίδα μας ζητάει € 70 δις» αναφέρει ότι η Βίκυ Βουλβουκέλη που «μιλάει άπταιστα γερμανικά», ζητά από τη Γερμανία «€ 70 δις για πολεμικές αποζημιώσεις». Η Β. Βουλβουκέλη, που μεγάλωσε στη Γερμανία, δηλώνει: «Οι αξιώσεις των αποζημιώσεων από το Β΄ ΠΠ δεν έχουν ξεχαστεί, η Γερμανία μας χρωστά χρήματα. Η Β. Βουλβουκέλη θέλει, στην περίπτωση συμμετοχής(του κόμματός της) σε κυβερνητικό σχήμα, να καταγραφεί το θέμα των αποζημιώσεων και στη συμφωνία κυβερνητικού συνασπισμού». Στη συνέχεια η ίδια αναφέρει: «Ήμασταν αναγκασμένοι σαν χώρα να ζητήσουμε από τη Γερμανία οικονομική βοήθεια και υπαγορεύσεις που έχουν οδηγήσει σε εξασθένηση της κοινωνίας. Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει επιδεινωθεί. Θέλουνε η Ελλάδα να αντιμετωπίζεται σαν ισότιμος εταίρος στην Ευρώπη». Μάλιστα το ρεπορτάζ παρουσιάζει το προφίλ της κας Βουλβουκέλη, η οποία σημειώνεται ότι ήρθε στην Αθήνα μόλις πριν από 4 χρόνια και είναι στενή συνεργάτιδα του κ. Καμμένου. «Στο μεταξύ, η Bundesbank ζήτησε να μην δοθούν μετά τις εκλογές άλλα χρήματα στην Αθήνα, εάν οι Έλληνες δεν τηρήσουν τους στόχους της λιτότητας. Από τις Βρυξέλλες ακούγεται ότι η ομάδα εργασίας των χωρών της ευρωζώνης ζήτησε από τις κυβερνήσεις των κρατών να επεξεργαστούν εθνικά σχέδια έκτακτης ανάγκης για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος της BILD. Τέλος, ιδιαίτερη μνεία γίνεται στη ραγδαία αύξηση της ανεργίας στη χώρα τα τελευταία χρόνια αλλά και την άνοδο της ακροδεξιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου